Dit zijn de beauty favourites van Youssra Benaya

Alle faves van Youssra op een rijtje!

Grazia neemt een kijkje in het badkamerkastje van een echte beautyfanaat. Van klassiekers tot nieuwkomers. Deze keer tipt Youssra Benaya haar favorieten.

1. Haartopper

“Mijn haar is heel belangrijk voor mij. Ik was het twee keer per week en altijd met producten van Maria Nila. Mijn favoriet? De Head & Hair Heal shampoo en conditioner. Deze lijn bevat onder andere aloë vera en vitamine E, waardoor het ook perfect is als je een droge of gevoelige hoofdhuid hebt.” Head & Hair Heal Shampoo €30 (350 ml) Maria Nila.

2. Lips on fleek

“Ik ben dol op de nude lipsticks en lipstrokes van CTZNC Cosmetics. Ze zijn goed gepigmenteerd en blijven lekker lang zitten. Ik gebruik ’m soms ook om mijn sproetjes aan te zetten, of als eyeliner. Multi-talentje dit dus.” Lipstroker in Cinco €17 CTZN Cosmetics.

3. Cover it up

“Een vriendin die make-up artist is, liet me in Dubai kennismaken met deze luchtige foundation van Fenty Beauty by Rihanna. Hij maakt m’n tint een tikkie egaler en frisser, maar je ziet ook mijn sproeten nog.” Eaze Drop Blurring Skin Tint €59 (32 ml) Fenty Beauty.

Beauty favourites

4. Zomervibe

“Op dit moment ben ik hooked aan de nieuwste geur van Paco Rabanne. Echt een heerlijke zomergeur met een vleug citrus en sinaasappel. Het geeft me een warm, cozy gevoel. Ik spray ’m overigens altijd op mijn kleding en niet op mijn huid. Zo blijf je ’m langer ruiken.” Olympéa Solar edp Intense €129,45 (80 ml) Paco Rabanne.

5. Eau zo fijn

“Ik hou van lekker ruikend haar, dat is toch een verlengstuk van je parfum. Op de Dark Oil van Sebastian ben ik echt verliefd. De geur is geweldig. Deze olie houdt mijn lokken gehydrateerd, voorkomt pluis en geeft een prachtige glans.” Dark Oil €18,95 (95 ml) Sebastian.

6. Super serum

“Ik heb soms best last van acne. Mijn schoonheidsspecialist raadde daarom dit serum van Skinceuticals aan en sindsdien is mijn huid veel rustiger. De zuren die erin zitten kunnen je huid wel uitdrogen, dus ik gebruik ’t niet dagelijks en ook alleen op m’n T-zone. Hij is prijzig, maar geloof mij: als je last hebt van puistjes is dit het echt waard.” Blemish + Age Defence €84,95 (30 ml) Skinceuticals.

Youssra Benaya

De 32-jarige Youssra is Head of Beauty & Creative Director bij Mooi The Agency. Ze is dol op parfums en haarproducten, en heeft haar eigen kledinglijn genaamd Yusra.

Beeld: Dalal.elouariachi 

Laatste nieuws