De Bachelors Madieke showt killerbody op Instagram

Hallo daar!

Lees ook

In De Bachelor: België konden we al zien hoe Fabrizio warm liep voor de knappe blondine, maar nu zet Madieke ook al haar volgers op Instagram in vuur en vlam. De beauty deelt namelijk een aantal bikinikiekjes waarop haar killerbody goed te zien is.

Toch geen match

Het is alweer een paar weken gelden dat De Bachelor: België tot een einde kwam, maar het liefdesverhaal van Madieke en Fabrizio staat nog vers in ons geheugen. De blondine wist het hart van Fabrizio te veroveren en ‘won’ daarmee het programma. Helaas bleek al snel dat een romance tussen de twee er niet in zat en gingen ze als vrienden uit elkaar.

Full time in bikini

Nu het avontuur met Fabrizio alweer een paar maanden achter haar ligt, is Madieke weer volop aan het genieten van haar leven. Ze deelt dan ook regelmatig een vakantiekiekje vanaf een zonnige bestemming. Dat Madieke prachtige sproetjes en een jaloersmakende bos krullen heeft, konden we al zien tijdens De Bachelor. Maar nu ze full time in bikini rondloopt, blijkt dat de beauty ook nog eens een body to die for heeft. Niet zo gek, want Madieke is ontzettend sportief.

Bijkomen van hectiek

Momenteel verblijft de beauty op het zonovergoten Bonaire, om even tot rust te komen. “Zo ben je maanden op tv en zo lig je bij te komen van alle hectiek”, schrijft ze op Instagram. “Want wat een avontuur is het geweest! Dit is een van de mooiste plekjes om even helemaal tot rust te komen ~ bachelors beach 🌴.” Hoe toepasselijk!

“Wat was het véél de afgelopen tijd 🥰 veel moois”, vervolgt ze. “Maar wat fijn om dan te realiseren wat een mega zelfontwikkeling ik heb doorgemaakt de laatste tijd en dat ik zoo gegroeid ben en zo immens trots ben op mezelf.” You go, Madieke!

Bron: Instagram @madiekeee | Beeld: De Bachelor: België

Laatste nieuws

Zie ook