Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rebel Wilson onthult: 'Ik zocht een Disneyprins, maar had een prinses nodig'

De actrice stelt haar nieuwe liefde voor op Instagram.

Rebel Wilson is weer gelukkig in de liefde. Op Instagram stelt de actrice haar volgers voor aan haar girlfriend, mode- en sieradendesigner Ramona AgrumaCute!

Coming out

Het is voor het eerst dat Rebel Wilson op social media laat weten op vrouwen te vallen. "Ik dacht dat ik naar een Disneyprins zocht..." schrijft de Australische actrice bij een lieve selfie met Ramona, "maar misschien had ik al die tijd eigenlijk een Disneyprinses nodig 💗🌈💗." Ze eindigt de caption met een belangrijke hashtag: #loveislove.

Ouderwets en romantisch

Rebel verklapte vorige maand aan People al dat ze weer gelukkig in de liefde was, al wilde ze nog niet loslaten met wie. Wel wilde ze bekendmaken dat ze haar nieuwe partner via een vriend had leren kennen. "We spraken elkaar wekenlang aan de telefoon voordat we elkaar ontmoetten. En dat was echt een goede manier om elkaar te leren kennen", liet ze in het interview weten. "Het was in die zin een beetje ouderwets – heel romantisch."

De blondine ging begin 2021 uit elkaar met haar vorige partner Jacob Busch. Hierna genoot Rebel naar eigen zeggen van het vrijgezellenleven en werkte ze veel aan zichzelf. Volgens haar speelde dit laatste een grote rol in het vinden van haar perfecte match. "Ik denk dat je in het proces van het vinden van meer eigenwaarde ook meer inzicht krijgt in wat je zelf in een partner wilt. En daarom is het geweldig om een gezonde relatie te hebben met een gelijkwaardige partner", liet Rebel weten aan People. "Er waren tijden – ik zeg niet met al mijn exen, ze zijn geweldig – maar er waren tijden dat ik genoegen nam met veel dingen. Het voelt nu echt anders om een gezonde relatie te hebben." Congrats, Rebel!

Bron: People, Complex, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress