Gaby Blaaser verbluft volgers met pikante lingeriefoto’s

Gaby laat zich van een 'cheeky' kant zien.

Lees ook

Gaby Blaaser mocht afgelopen week 36 kaarsjes uitblazen en deed dat op het zonovergoten Ibiza. Naast de nodige bikini’s heeft de beauty ook wat comfy lingeriesetjes meegenomen, zo showt ze in een reeks pikante foto’s op Instagram.

Cheeky

Waar wij het moeten doen met donkere wolken en regenbuien, vertoeft Gaby Blaaser momenteel op een prachtig resort op Ibiza. Daar mocht de blondine afgelopen dinsdag maar liefst 36 kaarsjes uitblazen. “36 and fabulous as f*ck“, schreef ze destijds bij een stunning bikinikiekje in het zwembad.

Vandaag laat de beauty de temperaturen nog wat verder oplopen met een drieluik spicy foto’s in een comfortabel lingeriesetje. Daarbij laat Gaby zich wel van een heel ‘cheeky‘, kant zien – if you know what we mean…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Onder de foto’s stromen de hartoogjes en vlammetjes in no time binnen. “Wauw prachtig”, schrijft iemand. “Body goals“, reageert een ander. Een derde schrijft: “Mooie dame!”

Cosmetische ingrepen

Gaby mag dan inmiddels wel 36 jaar zijn, zo ziet ze er absoluut niet uit. Zo staat de blondine bijna elke dag in de sportschool en let ze op haar voeding. Maarre, ook van een bezoekje aan de cosmetisch arts is de beauty niet vies. “Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, vertelde Gaby onlangs openhartig aan &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en ‘vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is.”

Ondanks dat Gaby zelf tevreden is met haar uiterlijk, krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij Gaby. “Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden.”

Bron: Instagram @gaby.blaaser, &C | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook