Shay Mitchell deelt lieve foto van pasgeboren dochtertje

Ook onthult ze de bijzondere naam van haar kleine meid.

Shay Mitchell maakte afgelopen februari bekend dat ze haar tweede kindje met lover Matte Babel verwachtte. Gisteren liet de Pretty Little Liars-actrice met een prachtige foto weten dat ze is bevallen van een prachtige dochter.

Casual geboorteaankondiging

De afgelopen maanden verraste Shay Mitchell haar volgers keer op keer met de mooiste foto’s en meest hilarische video’s van haar baby bump. Maarre, toen de actrice afgelopen weekend bij de pop-up store van haar eigen reistassenmerk Béis verscheen, was haar babybuik nergens te bekennen…

“Ik ben recent bevallen van mijn tweede kind en daarom is dit allemaal zo fijn, omdat dit de eerste keer is dat ik buitenshuis ben sinds haar geboorte”, verklapte Shay tijdens het evenement. Geen grootse geboorteaankondiging dus, maar een casual nieuwtje tussen neus en lippen door. Hiermee liet de actrice niet alleen weten dat ze is bevallen, maar ook dat het een meisje is. Dat betekent dat big sister Atlas er een klein zusje bij heeft. Wanneer de actrice precies is bevallen, is niet bekend.

Emotionele periode

De zwangerschap kwam voor Shay in een zware periode. Haar grootmoeder, met wie zij erg hecht was, kwam namelijk in diezelfde periode te overlijden. “Afscheid nemen van een geliefde en tegelijkertijd de vreugde ervaren om een ander in deze wereld te verwelkomen, is de cyclus van het leven”, deelde de actrice destijds bij haar zwangerschapsaankondiging. “Oma, ik mis je elke dag. Kleintje, we zijn zo opgewonden om je te ontmoeten”, richtte Shay zich vervolgens tot haar grootmoeder en baby. “Ik slaak een zucht van vrede, wetende dat jullie twee al op zo’n kosmische manier met elkaar verbonden zijn.”

Prachtige naam

Ook bij de eerste foto met haar pasgeboren dochter, staat Shay stil bij het verlies van haar oma. “De belangrijkste persoon in mijn leven verliezen in hetzelfde jaar dat ik mijn tweede dochter verwelkom, heeft alles voor mij verschoven. Maar één ding blijft gelijk. Ik weet zeker dat ze samen tijd hebben doorgebracht en dat brengt me rust en vreugde”, schrijft ze bij een prachtige foto met haar baby girl.

Ook verklapt ze de wel heel bijzondere naam van haar dochter. “We zijn zo blij dat je hier bent Rome, vernoemd naar mijn beste vriendin, mijn soulmate, mijn ‘person’, mijn Grandma Romaine ❤️.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell)

Onder de lieve foto stromen de felicitaties en gelukswensen binnen. “Alle liefde in de wereld. Gefeliciteerd”, schrijft Pretty Little Liars-maker Marlene King. Ook collega en best friend Ashley Benson reageert onder het kiekje: “Ik hou van jou, mijn kleine Rome baby.” Lief!

Bron: Instagram @shaymitchell, ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws