Zien: dít is de nieuwe vriendin van First Dates-barman Victor Abeln

Wat een knap stel!

Lees ook

Victor Abeln is in love. De knappe First Dates-barman straalde dit weekend op de rode loper met zijn nieuwe vriendin Renee. Enne, we kunnen niet anders zeggen dan dat het een enorm knap stel is.

Op de rode loper

De tortelduifjes verschenen dit weekend samen op de rode loper van het International Young Patrons Gala van het nationale opera en ballet. “Dit is nou mijn vriendin, dit is Renee”, zegt Victor vol trots voor de camera van Shownieuws. Het stel zag er prachtig uit in de dresscode black tie. Renee droeg een nauwsluitende lange jurk in het donkerblauw, met een sexy hoge split. Het donkerblauwe velvet pak van Victor matchte hier perfect bij. Wat een knap koppel!

Victor
Victor en Renee. (Beeld: BrunoPress)

Groot avontuur

“Tot nu toe is het een groot avontuur”, vertelt de First Dates-barman over hun prille relatie. “We zaten binnen twee weken op Curacao. Dat was een goed startschot, dus we blijven lekker doorgaan.” Wat Renee zo aantrekkelijk vindt aan Victor? “Het is echt een fantastische man. Ja, ik kan niks anders zeggen. Verliefd, vanaf het moment dat ik hem zag”, vertelt ze stralend.

Samenwonen?

Hoewel de twee elkaar nog maar een paar maanden samen zijn, denken ze al na over de toekomst. “Ja, huizenjacht. Dat is op dit moment een hot topic“, laat Victor weten. “En voor de rest loopt het allemaal lekker door.” Zijn de twee al ready voor de volgende stap, samenwonen? “Deze is voor jou”, lacht Victor. “Ja, we zijn voorzichtig aan het kijken”, geeft Renee toe. Wij wensen de lovebirds veel geluk samen!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook