Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Indigo: 'Ik heb heel veel liefdesverklaringen in mijn DM gehad'

Ook doet ze een boekje open over wat er tussen haar en Rijk speelde.

Indigo Oord was een van de deelnemers van de Nederlandse versie van De Bachelor, maar vond niet de liefde bij Thomas van der Vlugt. In gesprek met Grazia blikt ze terug op het avontuur én natuurlijk op de hardnekkige geruchten over een mogelijke fling met Rijk Hofman.

De Bachelor

Al met al kijkt Indigo tevreden terug op haar Bachelor-avontuur. Ook al wist ze het hart van Thomas niet te veroveren, ze heeft het toch naar haar zin gehad in de villa: "Het was een supertof avontuur om te ervaren. Ik heb een week castings gedaan en binnen twee weken zat ik in het vliegtuig. Supereng vond ik het, maar toen ik Thomas en de meiden eenmaal leerde kennen, heb ik de tijd van mijn leven gehad", deelt de brunette.

Dat het uiteindelijk niets is geworden tussen haar en Thomas? Daar stond ze zelf niet van te kijken. "Achteraf gezien denk ik dat wij geen match waren en dat het in Nederland vrij snel stuk zou zijn gelopen. Thomas en ik hadden wel een sterke aantrekkingskracht. Iedereen die keek, zei ook tegen mij dat de vonken er vanaf sprongen. Maar ik ben toch wel een stuk jonger, heb dat vrije studentenleven en ik weet nog niet heel goed wat ik wil met mijn leven. Thomas was veel meer op zoek naar stabiliteit, naar iemand met wie hij dingen kan plannen."

En nu?

Zoals met zoveel reality-shows, heeft ook Indigo na afloop van de serie een hoop enthousiaste heren in haar DM's gehad die een date met de beauty wel zien zitten. "Ik heb veel liefdesverklaringen in mijn DM gehad. Eén iemand stuurde me zelfs een gedichtje, heel schattig. Ook als ik uitga, zijn er altijd wel jongens die op me afkomen van: ‘Oh my god Indigo, ik ben zo verliefd op jou’. Ik heb sowieso veel positieve reacties gekregen. Mensen zeggen dat ze het tof vinden dat ik heel erg mezelf ben geweest en mijn kwetsbare kant liet zien – heel leuk om te horen."

Natuurlijk hebben we haar ook gevraagd naar de situatie met Rijk Hofman – daar leken namelijk ook wat vonken te ontstaan. "Rijk en ik hebben even gedatet en dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is – en dat is ook prima."

Op zoek

Al met al is Indigo helemaal happy zoals het nu gaat. Wel laat ze de deur naar een mogelijke match op een kiertje staan. Zo vertelt ze: "Ik sta wel open voor een relatie, dus wat dat betreft zou ik het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Maar het is geen must, ik ben zo ook happy." Duidelijk!

Het volledige interview met Indigo lezen? Dan kun je vanaf 22 juni terecht in de winkels voor het Grazia Zomerboek! Hierin vertellen ook Joan Pronk (Love Island), Sanne Sont (De Bachelor België), en Scott Slinger (Prince Charming) over hun zoektocht naar liefde op tv.

Bron: Grazia Zomerboek | Interview: Jill Waas | Beeld: De Bachelor