Bachelors India schenkt klare wijn over geruchten met Tony Junior

'Liever een wifey wanneer nodig...'

Lees ook

De afgelopen week heeft Tony Junior niet stilgezeten. Zo werd hij eerst al op het Emporium Festival gespot met De Bachelor-deelneemster Diva, en later deelde hij een set gezellige kiekjes met tattooed beauty India. De geruchtenmolen draaide hierdoor op volle toeren, en nu schept India zélf duidelijkheid over de status met Tony.

Festivals

Met de zon erbij, is het festivalseizoen helemaal losgebarsten. Als dj heeft Tony het natuurlijk lekker druk nu, en vliegt hij van feest naar festival naar concert. En onderweg heeft hij verschillende mini-reünies gehad met zijn voormalige Bachelor-flings.

Maar omdat dit voor veel roddels en geruchten zorgt, schenkt India nu klare wijn over de situatie in haar Instagram Stories.

‘Wifey’

Zo deelt ze haar eigen foto met Tony, en schrijft ze hierbij: “Even voor de duidelijkheid. Tussen Tony en mij is er helemaal niks. Long time no see, just being kind is the key.” A-ha! Dat is duidelijk. Ook voegt ze hier nog aan toe: “Liever een ‘wifey’ wanneer nodig, dan een duivel altijd overbodig”. Got it.

Hiermee maakt India korte metten met de fans die Tony en haar nog altijd goed bij elkaar vonden passen. Zo werd op het eerdere gezamenlijke kiekje al gereageerd met: “Jullie blijven echt fantastisch om te zien samen. Give it a try mensen, give it a try.” Maar dat zit er dus niet direct in voor de twee.

india tony
Beeld: Instagram @indiaipmc

Bachelor

Of we binnenkort nóg meer kiekjes van Tony met ex-Bachelor-kandidates gaan zien? Dat is dus niet uit te sluiten. Who knows: het festivalseizoen is nog lang niet afgelopen.

Bron: Instagram @indiaipmc | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws

Zie ook