EOTBDD’s Keanu blikt terug op deelname: ‘Zou heel veel dingen anders doen’

En zien we Keanu binnenkort terug op tv?

Lees ook

Wanneer je in een realityshow verschijnt, heeft dat een flinke impact op je privéleven. Helemaal als je jezelf vrij letterlijk blootgeeft op nationale tv. Ex on the Beach: Double Dutch‘s Keanu kan daarover meepraten. In een interview laat hij nu weten dat hij toch wel wat spijt heeft van zijn acties in de steamy show.

Keanu blikt terug

Het vorige seizoen van EOTBDD zat boordevol drama, en een van de hoogtepunten was natuurlijk het spraakmakende moment waarop Keanu, Dusty, Imke en Lesley met z’n vieren het bed in duiken. De original had aan aandacht van de ladies, zowel tijdens als na het programma, in elk geval geen gebrek.

Maar zou hij het allemaal opnieuw doen? Daar is hij niet zo zeker van, onthult Keanu in gesprek met LoveReality.

Spijt

Zijn periode in de villa omschrijft Keanu als ‘jong en zorgeloos’. Maar nu hij een stukje volwassener is, kijkt hij toch anders terug op het avontuur. “Toen ik eraan begon, ging ik er vol voor en heb ik wekenlang genoten. Maar als ik nu nog eens zou meedoen, zou ik heel veel dingen anders doen”, laat hij weten.

Dat betekent overigens niet dat hij geen positieve herinneringen heeft aan de ervaring: “Mijn leukste herinnering was elke dag wakker worden in een villa met allemaal leuke en gekke mensen. Het is echt een unieke ervaring”, vertelt hij aan LoveReality.

De toekomst

Dat hij de boel anders aangepakt zou hebben, betekent overigens niet dat Keanu nooit weer mee zou willen doen aan een realityserie. “We gaan zien wat er op mijn pad komt, maar wie weet zien jullie mij ooit terug in het programma!” deelt hij hierover.

Misschien heeft de Tablet of Terror in de toekomst dus wel een rolletje weggelegd voor Keanu? Who knows!

Bron: LoveReality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook