Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor het aankomende weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Lees ook

Het pinksterweekend staat voor de deur, dus het is tijd om leuke plannen te maken! Heb je nog niets op de planning staan? We’ve got you covered. 

Cheeky genieten met BOZU’s Hard Ice Tea

Na de bijzondere hard seltzer met pepernotensmaak, komt BOZU nu met iets nieuws: Hard iced tea! Een smakelijke combi van koolzuurvrije ijsthee en een vleugje premium wodka (4,5% vol). Je hebt de keuze uit twee zomerse smaken: BOZU Hard Iced Tea Green, met citroen en gember, en BOZU Hard Iced Tea Peach, met perzik en hibiscus. Welke van deze twee zomerse opties neem jij mee naar je pinkster-picknick?

De BOZU Hard Iced Tea is nu te verkrijgen bij Albert Heijn, Flink en Sligro.

weekendtips iced tea

Shoppen bij de sample sale van Lois Jeans

Het Spaanse jeansmerk Lois Jeans werd in 1962 opgericht, en werd voornamelijk gedragen door mode-iconen en muzikanten. Tegenwoordig dragen de cool chicks nog steeds broeken van Lois, en is het voor jou ook mogelijk om (goedkoop) een exemplaar te scoren. De sample sale wordt namelijk dit weekend weer georganiseerd. Kortom: dat wil je niet missen!

De sample sale vindt 3 en 4 juni plaats in Parq Studios in Amsterdam.

weekendtips lois sample sale

Culinair genieten bij het Eettheater van Westfield Mall Of The Netherlands

Heb je na een dag shoppen bij Westfield Mall Of The Netherlands zin in lekker eten? Goed nieuws, want er is nu een nieuw restaurant te vinden van Toni Loco en THE BUTCHER. Toni Loco kennen we natuurlijk van de smakelijke pizza’s en THE BUTCHER van de goddelijke burgers, maar voor de ‘Dining Plaza‘ bundelen ze hun krachten. Midden in het Eettheater van het winkelcentrum kun je hier terecht voor een wereld vol smaak. Van overheerlijke 50-centimeter Italian-American pizza’s van Toni Loco tot de best bloody burgers van The Butcher: de keuze is reuze!

Sinds 30 mei kun je bij het restaurant terecht in de Westfield Mall of the Netherlands in Amsterdam.

weekendtips westfield mall

Kijk the Real Housewives of Dubai

Zin om dit weekend een serietje te streamen? Sinds 2 juni is het eerste seizoen van The Real Housewives of Dubai te streamen via Hayu. Niet alleen in de U-S of A is het namelijk een en al glitter, glamour en drama voor de housewives – in Dubai kunnen ze er ook wat van. Of ze nu dineren op een berghelling met uitzicht op een vallei met 1.000 kamelen of de bruiloft van het jaar organiseren: deze ambitieuze en glamoureuze vrouwen bewijzen dat alles extravaganter is in de ‘City of Gold‘.

Naast The Real Housewives of Dubai kun je je reality tv-obsessie op Hayu ook voeden met andere pareltjes. Denk aan Below DeckThe Real Housewives of New JerseyThe Real Murders of Atlanta, Keeping Up With The Kardashians en Project Runway.

Bron: Marie Claire, Netflix | Beeld: Netflix (Premiere Pro)

Laatste nieuws

Zie ook