Jan en Liza Smit vieren bijzondere mijlpaal

Gefeliciteerd, Jan en Liza!

Lees ook

Jan Smit is naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur óók een trotse papa. Samen met zijn vrouw Liza Smit, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg) is het een dolle boel thuis. Vandaag viert het gezin een bijzondere mijlpaal, want Jan en Liza zijn dertien jaar samen.

Mijlpaal

Jan en Liza zijn al meer dan tien jaar samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. De twee ontmoetten elkaar in 2011 en na de eerste ontmoeting leek er al meteen een vonk over te zijn geslagen. Op Valentijnsdag ging de presentator destijds op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint Maarten om daar te trouwen. Enne, de rest is geschiedenis!

Dertien jaar later

De vonk is er dertien jaar later dus nog altijd, zo blijkt uit het lieve kiekje dat Jan deelt op the gram. “Vandaag hebben deze kanjer en ik 13 jaar verkering! ❤️😍🥰”, schrijft de zanger bij een selfie van hem en Liza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Reacties

Het stel wordt volop gefeliciteerd in de comments. Onder anderen Bas Smit, Bridget Maasland en Edwin Smulders laten felicitaties en hartjes achter.

Liza zal hubby Jan ongetwijfeld aanmoedigen als hij op 18 juni – na een periode van rust – in het Sportpaleis in Antwerpen weer een concert geeft. Good luck, Jan!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook