Ricky onthult of hij openstaat voor een nieuwe liefde

Ook doet hij een boekje open over de DM's die hij krijgt.

Lees ook

Ricky gaat sinds een paar maanden als single door het leven. Hoewel de wakeboarder aangaf het eerst even rustig aan te willen doen, zijn we benieuwd of hij inmiddels openstaat voor een nieuwe liefde. 

Daten 

Even lekker Tinderen of op Inner Circle een leuke match zoeken, zit er voor Ricky in elk geval niet in. “Tuurlijk sta ik open voor een nieuwe liefde, maar daar ga ik niet naar op zoek. Dat overkomt je”, deelt hij als we met hem bellen. “Op een of andere manier is het allemaal altijd vrij tranquilo in mijn leven als ik single ben. Maar op het moment dat ik verkering heb, wordt het opeens wel druk om me heen, haha.” Ricky laat weten dat hij op dit moment dan ook nog geen speciale dame in zijn leven heeft. 

“Ik krijg natuurlijk veel DM’s van dames die wel willen daten, maar ik denk niet dat dat de beste manier is om mij te leren kennen. Ook vraag ik me altijd af waarom iemand mij nu een berichtje stuurt. Het liefst zou ik – en dan ben ik misschien wel een oude zak – iemand tegenkomen bij een event of in de kroeg.” 

DM’s 

Maarre, is Ricky dan echt nooit ingegaan op een leuke DM? “Ja, natuurlijk wel, maar puur om te ouwehoeren. Ik ben ook weleens melig”, lacht Ricky. “Ik reageer er weleens op, omdat ik benieuwd ben wat iemand wil. Maar ik ben nooit serieus.”

Ook is er een andere reden waarom Ricky niet zomaar op een DM ingaat. “Ik vind het toch altijd een beetje raar, en ook wel eng. Tegenwoordig heb je al die juicechannels. Je kunt niet even wat doen en het staat al meteen op zo’n kanaal. Ik kijk wel uit.” 

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook