Bilal Wahib over trouwplannen: ‘Ik heb niks te zeggen’

Bilal licht een tipje van de sluier op.

Bilal Wahib is al een tijdje dolgelukkig met zijn knappe vriendin Sophie Keizer, met wie hij samenwoont in Amsterdam. Of er naast samenwonen binnenkort andere grote toekomstplannen worden gemaakt? Bilal licht een tipje van de sluier op bij de première van de film Marokkaanse Bruiloft.

Toekomstplannen

Dat Bilal en Sophie nog altijd happily in love zijn, blijkt wel uit de lieve kiekjes die Sophie regelmatig op Instagram deelt. Eind vorig jaar deed de artiest nog uit de doeken dat hij graag met Sophie nadenkt over eventuele toekomstplannen zoals gezinsuitbreiding. “Misschien niet dit jaar, maar volgend jaar een kleine Bilal. Dat zou wel leuk zijn, hè?”, vertelde hij afgelopen november nog.

Trouwen

Die plannen liggen nog altijd op tafel, al kan het ook zomaar zijn dat er eerst een bruiloft komt. Op de rode loper van de première van de film Marrokaanse Bruiloft vraagt RTL Boulevard de zanger namelijk naar zijn plannen voor een bruiloft. Mocht die er binnenkort komen, dan hoeft Bilal zich niet druk te maken om de voorbereiding. “Ik heb niks te zeggen, Sophie gaat alles regelen denk ik”, zegt hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Keizer (@sophiekeizer)

Bellen met de catering of de jurkjes voor de bruidsmeisjes regelen? Dat mag Sophie dus regelen. “Ik heb die stress niet, ik laat alles over aan haar”, aldus de zanger. Oké, duidelijk, maar nu willen we natuurlijk wel weten wanneer die bruiloft er gaat komen, Bilal!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws