Winning Wednesday: 10x 2 tickets voor WTFanta EXPOsed

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 10x 2 tickets weggeven voor het exclusieve WTFanta EXPOsed-event in Rotterdam.

What The Fanta?!

Net zoals vorig jaar, lanceert Fanta ook deze zomer weer een set mystery flavours. Dit keer niet in groen of blauw, maar in knallend roze. Ook dit jaar wordt Nederland uitgedaagd om de knalroze #WhatTheFanta-smaken te raden – maar zij zijn ditmaal niet de enige in het spel. Want wat als iemand de smaken al heeft geraden nog voordat deze bekend zijn gemaakt? Nieuw dit jaar is de smaakinformant: een insider die de geheimen over de nieuwe suikervrije #WhatTheFanta-smaakcombinaties bekend probeert te maken door het weggeven van hints. Deze hints komen op 11 juni allemaal samen tijdens een bijzondere, creatieve middag op het roze dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam: WTFanta EXPOsed.

EXPOsed

Ter gelegenheid van deze derde #WhatTheFanta editie wordt het roze podium, op het dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, op 11 juni omgetoverd tot WTFanta EXPOsed. Deze middag staat geheel in het teken van het raden van de nieuwe #WhatTheFanta smaken. Door middel van verschillende creatieve live acts, waaronder pro-skaters van Noble Goods.co, live art van Rotterdams talent Jelmer Konjo en movement art van Amenti World, worden er tijdens WTFanta EXPOsed meerdere exclusieve hints weggegeven. Fanta brand ambassadors Leafs, Noah Zeeuw en Vincent Visser zijn aanwezig om bezoekers te helpen met het raden van de smaken. Ook zijn er verschillende activiteiten te vinden op het dak, waar alle zintuigen worden geprikkeld om het mysterie van de smaken op te lossen. Natuurlijk kunnen de smaakcombinaties ook gewoon geproefd worden, en verraden de geserveerde hapjes wellicht meer dan je denkt…

Winnen

Kortom: be there or be square! En voor alle enthousiaste mystery chasers hebben we goed nieuws: Grazia mag namelijk 10x 2 kaarten weggeven voor de WTFanta EXPOsed. Om te winnen hoef je alleen het formulier hieronder in te vullen. We’ll see you there!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 10x 2 tickets voor WTFanta EXPOsed

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met 7 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Bron & Beeld: Coca-Cola Nederland

Laatste nieuws

Zie ook