Winning Wednesday: 3x een tattoo-suncarepakket van JEEWIN t.w.v. €38

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x een JEEWIN tattoo-suncarepakket t.w.v. €38 weggeven! 

Invloed zon op tatoeage

Als de zon schijnt gaan we graag een dagje naar het strand of ploffen we neer op het terras. Bovendien hebben we dan ook meteen weer de kans om onze tatoeages wat meer te showen. Maar wist je dat de zon ook effect heeft op je tatoeages? 

Blootstelling aan zonnestraling beïnvloedt je tattoo op verschillende manieren. Zodra de huid wordt blootgesteld aan zon maken de cellen melanine aan, ook wel bekend als pigment, en dit helpt de huid te beschermen tegen uv-straling. De huid wordt hierdoor donkerder (hi tan), maar dit zorgt er ook voor dat de kleur van je tattoo verandert. De huid houdt overigens niet alle uv-straling tegen. Dat houdt in dat de straling ook de laag bereikt waar de inktmoleculen zich bevinden. Dit zorgt ervoor dat de inktmoleculen afbreken en door je lever het lichaam uit worden gewerkt. Hierdoor vervaagt de tatoeage en worden de contouren minder strak, waardoor deze er waziger uit komt te zien.

Smeren 

Als de zon schijnt, is het altijd een goed idee om je in te smeren. Zonnebrandcrème beschermt de huid tegen uv-straling en dus ook tegen tattoo-vervaging. Let wel op dat je een zonnebrandcrème neemt met een hoge SPF en die zowel beschermt tegen UVA- en UVB-straling. UVA-straling is namelijk de straling die dieper de huid binnendringt en tot de inktmoleculen kan komen. Ideaal zijn de sunsticks van JEEWIN. Deze sticks hebben een SPF 50 en zijn water- en zweetbestendig. Door het formaat zijn de sticks makkelijk mee te nemen, dus mocht je op het terras neerstrijken kan je altijd je tattoo een beschermlaag geven!

Zonbescherming voor nieuwe tatoeages

Heb je nog maar net een tattoo laten zetten? Dan is het verstandig om je huid niet bloot te stellen aan zonlicht. De eerst drie à vier weken is de huid namelijk nog aan het helen. Eventuele blootstelling kan leiden tot blaarvorming. In de eerste paar weken is het wel van belang om de huid gehydrateerd te houden. Hier kan je ook de JEEWIN After Sun voor gebruiken. Deze crème is rijk aan aloë vera en de essentiële oliën van lavendel en vitamine E en hydrateert de huid diep. Daarnaast zorgen de lavendel en vitamine E voor een kalmerend effect. Zodra de huid geheeld is, is het dus wel van belang om de tatoeage in te smeren en te beschermen!

Win, win, win

Nieuwsgierig geworden naar de producten van JEEWIN? Snappen we. Daarom mogen we 3x een JEEWIN tattoo-skincarepakket t.w.v. €38 weggeven. Wat er precies in het pakket zit? Komt-ie: 

Mineral Sunstick SPF 50
Deze allereerste koraalvriendelijke zonbescherming biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Bovendien beschermt de stick je tatoeage tegen vervaging door de zon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, blauw, wit, beige, bruin en goud. 

€15,95

After Sun
JEEWIN’s After Sun verzacht, hydrateert en beschermt de gevoelige en vochtarme huid direct na blootstelling aan de zon. Ook is de After Sun rijk aan aloë vera, lavendel en vitamine E.

Jeewin
€13,95

Repair Lipbalm
Met de Repair Lipbalm van JEEWIN maak je schrale lippen blij. De lipbalm hydrateert, voedt en repareert droge lippen. De balm is rijk aan beschermende en herstellende ingrediënten als shea butter, bijenwas, vitamine E, kokosolie en amandel. 

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. 

Niet gewonnen? Niet getreurd. De producten van JEEWIN zijn onder andere verkrijgbaar bij Beautyplaza.com, Bol.com en binnenkort bij Decathlon. Enne, bij elke JEEWIN-aankoop steun je Stichting Only Friends. Een deel van de opbrengst gaat naar deze stichting, waar ze zorgen dat gehandicapte kinderen in Nederland onbezorgd kunnen sporten.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x een tattoo-suncarepakket van JEEWIN t.w.v. €38

Doe mee en maak kans?


Deze actie loopt tot en met dinsdag 7 juni 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook