Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: zien we Taylor Swift binnenkort in Grey's Anatomy?

Dat zou leuk zijn!

Sundance Film Festival 2020: Miss Americana World Premiere

Door de jaren heen hebben verschillende celebs een rolletje gehad in Grey's Anatomy. Het lijkt erop dat we binnenkort weer een celebrity aan die lijst kunnen toevoegen, want er wordt gespeculeerd dat niemand minder dan Taylor Swift binnenkort een bezoekje brengt aan het Grey Sloan Memorial Hospital.

Speculaties

Fans van Taylor Swift denken al een tijdje dat Taylor binnenkort in Grey's te zien zal zijn. Zelf heeft de zangeres dit nog niet bevestigd, maar nu heeft Ellen Pompeo ook gereageerd op de geruchten. Ellen (aka Meredith Grey) stelt namelijk dat ze het heel leuk zou vinden als Taylor een gastrol krijgt in de serie."Ik denk dat ze het erg druk heeft momenteel, maar het zou ontzettend leuk zijn. Ik zou het echt geweldig vinden", aldus Ellen.

Fan

De geruchten rondom Taylor en de serie ontstonden toen er op haar IMDB-pagina ineens stond dat ze binnenkort in een aflevering van Grey's Anatomy te zien zal zijn. Inmiddels is dit weer verwijderd van de pagina, maar daar laten fans het niet bij zitten. Ze weten dat Taylor groot fan is van de serie en dat ze zelfs een van haar katten naar Meredith Grey heeft vernoemd. "Ik kijk de show al vanaf de allereerste aflevering. Het is de langste relatie die ik ooit heb gehad. Het is mijn droom om ooit nummers voor de show te maken en dat ze die dan op de achtergrond afspelen", zei Taylor ooit in een interview met The Daily Beast.

Rolletje

Enne, andersom heeft Ellen Pompeo trouwens ook al in een videoclip van Taylor gespeeld (Bad Blood). Het zou dus zomaar eens kunnen de rollen worden omgedraaid en de zangeres haar acteerskills binnenkort in de ziekenhuisserie laat zien!

Overigens is de laatste aflevering van het achttiende seizoen van Grey's vorige week uitgezonden in Amerika. Hopelijk kunnen we het achttiende seizoen ook snel in Nederland bingen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • PARK CITY, UTAH - JANUARY 23: Taylor Swift attends the 2020 Sundance Film Festival - 'Taylor Swift: Miss Americana' Premiere at Eccles Center Theatre on January 23, 2020 in Park City, Utah *** Local Caption *** 30630433