Zo ziet Temptations Ivo er met kort haar uit

Ivo, is that you?

Met zijn halflange haren en lichte ogen weet Ivo vooral indruk te maken bij single Esmé in Temptation Island: Love or Leave. Of Ivo vroeger ook al in de smaak viel bij de dames? Love & Reality vond een oude foto van de Amsterdammer.

Relatie

Ivo doet natuurlijk met vriendin Maris mee aan Temptation, met wie hij al al negen jaar een relatie heeft. De twee doen mee aan het programma om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Waar Maris graag samen met Ivo nadenkt over hun toekomstplannen, ziet Ivo dit totaal niet zitten. Hij leeft met de dag en doet wat voor hem goed voelt. Dit zorgt dan ook voor de nodige spanning binnen hun relatie. Of die spanning door Temptation Island weg kan worden genomen? Time will tell

Het Temptation-stel was nog behoorlijk jong toen ze een relatie kregen. Zo was Ivo destijds 19 jaar en Maris slechts 17 jaar. Love & Reality dook in de archieven en vond oude kiekjes. Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Free Love Paradise

Temptation Island: Love or Leave is niet het eerste programma waar Ivo en Maris aan meedoen. Het koppel deed eerder namelijk al eens mee aan een andere reality-show, namelijk Free Love Paradise.

Ivo
Beeld: Free Love Paradise, VTM 2

Bij dit programma probeerden koppels erachter te komen of een open relatie voor hen weggelegd is. In dit programma kregen de koppels toestemming van de ander om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Helaas verscheen deze show nooit in Nederland op de buis, maar werd het alleen in België uitgezonden.

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, VTM 2 (Streamz), Temptation Island

Laatste nieuws