Zien: zo ziet de partner van Jan Smit eruit

Jan en Liza zijn al meer dan tien jaar getrouwd.

Lees ook

Jan Smit is naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur óók een trotse papa. Samen met zijn vrouw Liza Smit, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg) is het een dolle boel thuis. Benieuwd naar hoe vrouwlief Liza eruit ziet? We vonden een foto.

Huwelijk

Jan en Liza zijn al meer dan 10 jaar samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. De twee ontmoetten elkaar in 2011 en na de eerste ontmoeting leek er al meteen een vonk over te zijn geslagen.

Op Valentijnsdag ging de presentator destijds op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint Maarten om daar te trouwen. Enne, de rest is geschiedenis!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Kiekjes

Dat Jan dol is op Liza en zijn gezin, laat hij duidelijk blijken op social media. Afgelopen moederdag zette de zanger Liza nog eens flink in het zonnetje. “Vandaag is het Moederdag! De dag waarop we alle moeders extra in het zonnetje zetten. Ik ben er van overtuigd dat wij thuis toch écht de liefste van allemaal hebben! ❤️”, schreef hij bij een prachtig kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Cute! Liza zal hubby Jan ongetwijfeld aanmoedigen als hij op 18 juni in het sportpaleis in Antwerpen weer een concert geeft. Good luck, Jan!

Bron: Archief Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook