Goed nieuws voor fans van Ginny & Georgia

Het tweede seizoen komt eraan!

Hey peaches! We wachten al langer dan een jaar op het tweede seizoen van Ginny & Georgia, maar het lange wachten wordt binnenkort eindelijk beloond. De opnames voor het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie zijn namelijk eindelijk afgerond!

Opnames

Netflix deelt op Instagram dat de opnames voor het langverwachte seizoen er eindelijk op zitten. “Wie is er klaar voor seizoen 2 van Ginny & Georgia? 👀”, schrijft Netflix bij een reeks kiekjes van de castleden.

Vorig jaar april maakte Netflix al bekend dat er een tweede seizoen aan kwam. Pas in november werd de productie gestart. Wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten, weten we helaas nog niet.

Verhaal

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Hoewel Ginny het in eerste instantie naar haar zin heeft in haar nieuwe woonplaats, doet ze gedurende de afleveringen een aantal schokkende ontdekkingen over haar moeder. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we dan ook hoe ze samen met haar broertje Austin op de motor stapt om te vluchten van haar moeder. Zou ze nog terugkeren? En hoe zit het tussen Ginny en Marcus? We hopen dat Netflix snel met een trailer komt van het tweede seizoen. We can’t wait!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws