Winning Wednesday: 1x een Pink Gellac-set t.w.v. €199,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Het is weer woensdag, oftewel: Winning Wednesday bij Grazia. Dit keer mogen we een prachtige Pink Gellac-set t.w.v. €199,99 weggeven!

Perfecte nagels

Nagels zijn het visitekaartje van je handen. We zouden dan ook het liefst elke maand een bezoekje aan de manicure brengen om onze nagels in de lak te laten zetten. Hoewel wij blij zouden worden van een maandelijks bezoekje aan een manicure, wordt onze portemonnee daar toch iets blijer van. Gelukkig kun je met Pink Gellac de manicure gewoon naar je eigen huis halen. 

Salonwaardig

Een salonwaardige manicure at home? Pink Gellac to the rescue! Het van oorsprong Nederlandse Gel-nagellakmerk staat bekend om haar ‘nagellak van salonkwaliteit’ voor consumenten. Pink Gellac heeft dan ook meer dan 180 kleuren gelnagellak. Elk seizoen lanceert het merk weer nieuwe kleuren. 

V.I.P. 2 collectie

Enne, over nieuwe kleuren gesproken. Pink Gellac kwam onlangs met de V.I.P. 2 Pink collectie op de proppen. Met een nieuwe veganformule – die ook proefdiervrij is – is deze collectie een musthave voor fans van verzorgde en kleurrijke nagels. De lijn bestaat uit vijf tinten roze, waarmee je nagels helemaal on trend zijn. 

De V.I.P. 2 is verkrijgbaar als set voor € 55,- of los per flesje vanaf € 11,- via de webshop van Pink Gellac of in één van de flagship stores.

Nagellak aanbrengen

Pink Gellac blijft zo’n veertien dagen op je nagels zitten, inclusief prachtige glans. Voor het aanbrengen vande nagellak is een ledlamp essentieel. Pink Gellac heeft hier twee modellen voor: de Pink Gellac ledlamp die alleen geschikt is voor het lakken van handen, en de Gellac 12W Pro ledlamp die ook geschikt is voor de voeten. 

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je nagels te voorzien van Pink Gellac? Snappen we. We mogen daarom een prachtige Pink Gellac-set weggeven die bestaat uit een Pink Box (hierin zitten de vijf roze tinten nagellak), een lamp en accessoires t.w.v. €199,99 Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! 

 

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 1x een Pink Gellac-set t.w.v. €199,99

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 21 juni 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook