Surf’s up, singles! Er komt een echt beach party dating-evenement naar Amsterdam

Bereid je voor op een onvergetelijke avond op dit strandfeest met frisse cocktails, roze zand, en aantrekkelijke singles.

Hou je van daten, maar ben je inmiddels wel klaar met dating apps? We’ve got you. Inner Circle organiseert namelijk een zomerse singlesavond op Pink Beach in Amsterdam. Met een pop-up strandbar, ijskoude drankjes, een tropische DJ set en (het allerbelangrijkste) meer dan 250 aantrekkelijke singles. Oeh la la!

Dating app

Wait a minute, want Inner Circle is toch die dating-app? In principe wel, ja. Maar dan heel anders dan wat je gewend bent qua apps. Inner Circle is supergoed in het organiseren van heel coole singles-evenementen waar je honderden andere singles kunt ontmoeten, zonder je telefoon in je hand. Trust us, deze evenementen zijn veel leuker dan eindeloos swipen, en verkopen altijd uit. Maar je bent net op tijd om een ticket te bemachtigen voor de volgende flirterige fiesta.

innercircl

A next level beach party

Inner Circle slaat de handen ineen met een van de hipste plekken van Amsterdam, Pink Beach, en organiseert daar een onvergetelijke avond waarop je kunt socializen en minglen. Woel met je tenen in het roze zand, duik in het ballenbad en laat je door de palmbomen meevoeren naar een tropische oase waar je kunt flirten met wie je maar wilt. Met zomerse cocktails en livemuziek tot in de late uurtjes zit je in de perfecte omgeving om te flirten. Of je nu op zoek bent naar een beachboy of een surfchick, het is in elk geval een avond die je niet mag missen.  

Nog steeds niet zeker over het proberen van een dating evenement? Je bent in veilige handen bij Inner Circle. Met gratis welkomstdrankjes, ijsbrekerspelletjes, tarot lezingen en geweldige mensen om je heen, is het op dit evenement makkelijk om iedereen te benaderen die je leuk vindt. Bereid je voor om tot diep in de nacht te feesten!

De tickets vliegen als broodjes over de toonbank!

Beach vibes, lekkere cocktails en coole muziek. Zorg ervoor dat je snel een ticket scoort als je jouw zomer vol liefde nu al wilt beginnen. Je kunt je nu inschrijven. Hoe? Registreer je hier bij Inner Circle en ga dan naar de ontdek sectie voor alle evenementen en alle ticket details.

Wie weet gaat jouw perfecte match er ook wel naartoe en ontmoet jij straks de liefde van je leven. Let the good (flirty) times roll…

Laatste nieuws