Zien: Rianne Meijer en lover Roy Atiya zijn getrouwd

De twee delen prachtige kiekjes van de bruiloft op Instagram.

Lees ook

Rianne Meijer verovert al jaren onze Instagram-feed met hilarische foto’s en video’s. De influencer deinst er niet voor terug om grappige en mislukte foto’s van zichzelf en lover Roy te delen. Deze keer plaatst Rianne echter wel een perfect plaatje op the gram, want de beauty heeft een prachtige wedding achter de rug.

Reality

Rianne is al heel wat jaren samen met haar lover Roy Atiya. Samen met Roy neemt ze zichzelf regelmatig op de hak om haar 1,5 miljoen volgers haar grappige kant te laten zien. In ‘Instagram vs. realityposts’ is Rianne inmiddels dan ook een echte pro geworden. En ook foto’s van hondjes Harvey en Rosie mogen natuurlijk niet op the gram ontbreken.

Verliefd

Roy leerde ze zo’n zeven jaar geleden geleden kennen via Tinder. De knappe dokter heeft sindsdien ondertussen zelf ook al een behoorlijke fanbase op Instagram opgebouwd. Met zijn 47.000 volgers gaat hij wifey Rianne zo achterna.

In 2020 ging Roy op één knie voor de blondine en afgelopen week was het dan eindelijk zover voor het stel. De twee trouwden in het mooie Italië, onder het toeziend oog van familie en vrienden. “JUST MARRIED ❤️❤️❤️”, schrijft Rianne bij een reeks prachtige kiekjes van de bruiloft. Enne, we moeten toegeven dat ook wij wegsmelten bij de mooie plaatjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)

Reacties

In de comments onder de bloedmooie kiekjes barst het van de felicitaties. “Oh zo mooooi en zo lief. Gefeliciteerd ❤️❤️”, schrijft Lizzy van de Ligt. En: “Wauwww Omg gefeliciteerd ❤️❤️❤️”, reageert Monica Geuze. Noor de Groot: “Mooi!!! Gefeliciteeerd!!!❤️❤️”. Congrats, Rianne en Roy!

Bron & beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook