Deze BN’ers zijn in het nieuwe seizoen van Jachtseizoen te zien

Onder anderen Maxime en Montana Meiland doen mee!

Lees ook

Ieder jaar kijken we weer reikhalzend uit naar een nieuw seizoen van Jachtseizoen. Ook dit jaar is het weer aan de mannen van StukTV om een reeks BN’ers te vangen wanneer zij op de vlucht slaan. Wie dit jaar allemaal proberen te ontsnappen in het programma? Een hoop bekenden, kunnen we je vertellen.

Koppels

Komend seizoen gaan BN’ers niet op solo-ontsnapping, maar proberen ze het juist als koppel. Zo gaan we niemand minder dan Montana en Maxime Meiland zien, Olcay Gulsen en Ruud de Wild, en schaatskoppel Ireen Wüst en Kjeld Nuis. Op Instagram deelt StukTV alvast een trailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door StukTV (@stuktv)

Andere deelnemers

Naast deze koppels doen ook Peter Gillis en Rob Geus, voetballers Davy Klaassen en Daley Blind, Sander Lantinga en Jan Versteegh, Gert en Viktor Verhulst en Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk mee. Zal het ze lukken om uit handen te blijven van team Stuk?

In Jachtseizoen gaan bekende Nederlanders op de vlucht voor Team StukTV, bestaande uit Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriens. Als het lukt om vier uur uit handen te blijven van het drietal, dan heb je gewonnen. De ‘boeven’ mogen daarbij geen telefoon of geld gebruiken en ook niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is zaterdag 4 juni om 20:00 op SBS 6 te zien. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook