Babynieuws! Vivienne van den Assem in verwachting van tweede kindje

Hoe leuk!

Lees ook

Beschuit met muisjes! RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem is namelijk in verwachting van haar tweede kindje. Dat maakte ze gisteravond in de uitzending van Boulevard zelf bekend.

Babynieuws

“Ik had het eigenlijk bekend willen maken met een mooie foto of een mooie bloemenzee achter me of in een roze jas met de buik bloot in de sneeuw”, vertelt Vivienne. “Maar ik doe het gewoon op deze manier: ik ben hartstikke blij, het gaat inmiddels ook goed”, laat de presentatrice weten.

Vivienne vertelt dat ze zich een aantal keer in de studio bij RTL Boulevard ook echt wel belabberd heeft gevoeld, maar dat die fase nu gelukkig achter de rug is. “Nu wordt het echt leuk.”

Gezin

De presentatrice kreeg in 2018 met haar partner, Arne, al een zoontje, Guus. “We zijn hartstikke trots dat ik dit nog een keer mag meemaken en Guus er een broertje of zusje bij krijgt”, aldus Vivienne, die het leuke nieuws ook op haar Instagram deelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Reacties

Ze deelt een lieve foto van zoontje Guus die op haar baby belly ligt. “+1, kijk hoe blij!” schrijft ze in de caption. In de reacties barst het van de felicitaties. “Oooooh wat mooi!!!! Gegeven lieverds!❤️”, laat Chantal Janzen achter. Jim Bakkum kan het leuke nieuws nog niet helemaal bevatten. “Nieeeeeet??? 😳😉”, schrijft hij. Gefeliciteerd, Vivienne!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook