Zien we EOTB-Dusty binnenkort in Temptation Island?

Dusty doet een boekje open over zijn liefdesleven.

Lees ook

Dusty Taconis heeft een veelbewogen periode achter de rug. De realityster heeft natuurlijk meegedaan aan Ex on the Beach: Double Dutch, waardoor er sowieso al veel op hem afkwam – maar daarna raakte hij ook nog betrokken bij een scooterongeluk. Inmiddels gaat het weer weer goed met Dusty, en denkt hij zelfs al na over een eventuele deelname aan Temptation Island.

Loyaal

In gesprek met RTL Boulevard doet Dusty een boekje open over zijn liefdesleven. Zo laat hij weten dat hij zijn wilde haren inmiddels wel verloren heeft en toe is aan echte liefde. “Ik weet van mezelf dat als ik in een relatie zit, ik heel loyaal ben”, legt hij uit. “Ik heb dat ook met mijn ex meegemaakt, want ik had niet eens zin dat meiden tegen me spraken toen. Ik dacht: ik heb een vriendin en zij is mijn alles, dus praat niet tegen mij.”

Temptation Island

Als Dusty weer een vriendin krijgt, heeft hij daar al grootse plannen mee. “Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan Temptation Island mee te doen. Zodat ik aan iedereen die denkt dat ik niet loyaal ben, kan laten zien dat ik dat wel ben. Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging.”

In Ex on the Beach heeft Dusty die loyale kant echter niet bepaald laten zien. Dat komt volgens hem omdat er geen leuke dame aanwezig was. “Ik zat niet met meisjes die mijn type waren in de villa. Ik moest gewoon roeien met de riemen die ik had. Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn. De meiden in de villa waren gewoon geen relatiemateriaal”, aldus Dusty.

Bron: RTL Boulevard, Love & Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook