Wedding bells: dit Temptation-koppel gaat trouwen

'SHE SAID YES', schrijft de aanstaande bruidegom enthousiast op Instagram.

Of je Temptation Island nu verlaat als koppel of als single, it’s a hell of a ride. Temptation’s Orpheo en Liessinde kunnen erover meepraten, maar hun liefdesavontuur lijkt nu toch een happy end te krijgen. De twee gaan namelijk trouwen!

De relatie van Orpheo en Liessinde

Kun je je Orpheo en Liessinde nog herinneren? Het stel deed destijds mee aan Temptation Island VIPS en was het vervangende koppel voor Channah en Quentin, die de opnames verlieten omdat Channah zwanger was. Orpheo en Liessinde gingen de ultieme relatietest aan, maar niet lang nadat de opnames erop zaten, gingen de twee uit elkaar. Al was dat niet permanent. Eind 2021 kwamen ze weer samen en hun relatie lijkt sterker dan ooit. En binnenkort zullen de twee als man en vrouw door het leven gaan, want Orpheo deelt nu op zijn Instagram dat hij op één knie is gegaan voor zijn Liessinde.

“She said yes”, schrijft Orpheo dolgelukkig bij een video die hij op Instagram deelde. In het fragment is te zien hoe hij Liessinde meeneemt naar het strand op de Dominicaanse republiek. In het zand schreef hij een boodschap voor zijn vriendin: Will you marry me, Liessinde? Haar antwoord? Yes!

\

Persoonlijke ontwikkelingen

Op Instagram deelt de aankomende bruidegom waarom hij zijn liefje ten huwelijk wilde vragen. “Dit is niet zomaar een keuze die je na één dag bepaald”, schrijft hij. “Deze keuze is gebaseerd op het feit dat ik zowel met jou als zonder jou heb geleefd. 2017 was de start van onze eerste relatie. 2019 op 31 December om precies te zijn, besloten wij om de wegen te scheiden.” Hij vervolgt dat hij daarna flink aan zichzelf heeft gewerkt en veel stappen heeft gemaakt. Ondertussen bleek ook Liessinde aan zichzelf te werken en is ze ‘gegroeid naar een betere versie’ van haarzelf. En uiteindelijk wisten de twee hun weg naar elkaar weer terug te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Orpheo Krolis (@orpheo.krolis)

“We zijn individueel gegroeid en hebben beiden het gemis ervaren”, gaat hij verder. “Liessinde, ik wil bij deze bevestigen dat IK de MAN ben die je te allen tijde zal RESPECTEREN, BESCHERMEN, LIEFDE zal geven en jou als een echte QUEEN zal blijven behandelen. Jij bent vanaf nu mijn SOULMATE, VROUW, PARTNER, BESTE MAATJE en MOEDER van ONZE TOEKOMSTIGE KINDEREN en dus niet meer mijn vriendin keep that in mind.” Ahw, wij wensen de twee veel geluk samen!

Bron: Instagram Orpheo | Beeld: Temptation Island, RTL

Laatste nieuws