Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor het aankomende weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Het weekend staat voor de deur, dus het is tijd om leuke plannen te maken! Heb je nog niets op de planning staan? We’ve got you covered. 

Dineer in de natuur en slaap in een tipi

Ben je gek op de natuur en lekker eten? Dan heeft ZEVEN wat leuks voor je: dining in nature. Middenin de Veluwse bossen, op het historische landgoed Quadenoord, kun je deze zomer in elk weekend genieten van een uitgebreid diner, bereid in een sfeervolle boskeuken, en een overnachting in een tipitent. Oftewel: heerlijk eten en slapen onder de sterrenhemel in het bos, wie wil dat nu niet?

Hier vind je meer informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ZEVEN (@zeven.quadenoord)

Steun Sumatran Orangutan Society

Lush heeft de handen ineengeslagen met Sumatran Orangutan Society (SOS) om aandacht te vragen voor de bescherming van regenwoud in Sumatra en de orang-oetan. Speciaal voor dit goede doel komt Lush met de limited edition Orangutan bath bomb. De opbrengsten van de bath bomb zijn voor herbebossing en regeneratie van het Sumatraanse regenwoud, het leefgebied van de orang-oeten en andere unieke planten en dieren.

Hier lees je meer over de samenwerking van lush met Sumatran Orangutan Society en kun je de bath bomb kopen.

Orangutan bath bomb – €5

Kijk F*ck de Liefde 2

Als Lisa’s (Bo Maerten) relatie met Jim (Géza Weisz) op de klippen loopt, besluit ze terug te keren naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s oma deelt Kiki (Nienke Plas) het nieuws dat ze in het huwelijksbootje gaat stappen. Natuurlijk doet ze dat pas nadat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza. Maar de vakantie loopt voor de drie vriendinnen heel anders dan verwacht…

F*ck de Liefde 2 is nu te zien op Netflix. 

Bezoek de expo Fashion Week: A New Era

Van 20 mei tot en met oktober 2022 opent het Fashion for Good Museum in Amsterdam een nieuwe tijdelijke tentoonstelling: ‘Fashion Week: A New Era’. Met de tentoonstelling buigt het modemuseum zich over het fenomeen ‘fashion week’: welke impact heeft fashion week (gehad) op het huidige modesysteem? Daarnaast krijgen bezoekers ook een snelcursus Fashion Week. Na het bezoeken van de expo weten mensen hoe Fashion Week in NYC ontstond en hoe het een wereldwijd ding werd.

Hier vind je meer informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fashion for Good (@fashionforgood)

Kijk the Real Housewives of Beverly Hills

Zin om dit weekend een serietje te streamen? Sinds vorige week is The Real Housewives of Beverly Hills te streamen via Hayu, waar je seizoen 1 tot en met 11 bingewatcht. De glamorous huisvrouwen krijgen weer te maken met turbulente vriendschappen, relatieperikelen en family struggles, maar natuurlijk krijgen we ook ’n hoop te zien van hun luxeleventje in Beverly Hills, Aspen en Mexico. Cocktailtje inschenken en kijken maar!

Naast The Real Housewives of Beverly Hills kun je je reality tv-obsessie op Hayu ook voeden met andere pareltjes. Denk aan Below DeckThe Real Housewives of New JerseyThe Real Murders of Atlanta, Keeping Up With The Kardashians en Project Runway.

Bron: Marie Claire, Netflix | Beeld: Netflix (Premiere Pro)

Laatste nieuws