Barbara Sloesen gaat voor nieuwe look

'Marmotten ingeruild voor een pony', schrijft Barbara over haar nieuwe coupe.

Lees ook

Move over Iris, want Barbara Sloesen is back. De romcom-actrice heeft een bezoekje aan de kapper gebracht en gaat voor een totaal nieuwe look.

Korter dan kort

Barbara Sloesen heeft door de jaren heen al veel verschillende coupes gehad. Zo zagen we haar eerder al met blond haar, een bruine boblijn en lange roodbruine lokken. Ditmaal gaat de actrice voor korter dan kort. Barbara heeft de scharen in haar lokken gezet en gaat voor een stunning kort kapsel mét pony.

“Marmotten ingeruild voor een pony”, schrijft Barbara bij een video van haar nieuwe look. Daarmee neemt ze afscheid van haar personage Iris uit de film Alles is zoals het zou moeten zijn. “Daahaag Iris”, schrijft ze bij een kiekje in haar Stories.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Lieve reacties

Niet alleen wij zijn verliefd op de nieuwe look van Barbara, ook haar volgers zijn duidelijk enthousiast. “Knapperd”, “Staat je prachtig” en “Gaaf”, klinkt het volop in de comments. “Oh wat staat jou dat mooi!” schrijft een volger. “Dit wil je toch! Hoe gaaf”, reageert een ander.

Barbara’s lover Joost Hofman is inmiddels wel gewend dat zijn vriendin regelmatig van coupe wisselt. “M’n vierde vriendin dit jaar. Top”, grapt hij onder het filmpje van de actrice.

Bron: Instagram @barbarasloesen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook