Olcay Gulsen over intimiteit: ‘Het is een hoop gedoe’

'Ik zie het plezier of de spanning er niet van in', vertelt Olcay openhartig.

Lees ook

Het nieuwste nummer van &C staat in het teken van Oh Oh Libido, en dus ontkomt Olcay Gulsen er niet aan om ook over haar eigen bedavonturen te praten. Hoewel ze ‘een preuts wijf’ is (her own words), is ze niet bang om openhartig te praten over intimiteit.

Libido

Naast ‘een preuts wijf’ (nogmaals: haar eigen woorden) heeft Olcay ook nog eens een erg laag libido, vertelt ze in haar column. “Ik doe het pas als ik echt voor iemand wil gaan en de kans is groot dat ik in een jarenlange relatie beland als het gebeurt”, onthult ze. “Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in. Het is een hoop gedoe om op wekelijkse basis seksdates te plannen.” Voor Olcay dus geen one night stands, want voor haar gaan liefde en seks hand in hand.

Relatie zonder seks

Het is niet de eerste keer dan Olcay laat weten dat ze geen groot fan is van vrijen. “Mijn droom is een relatie zonder seks”, zei ze eerder tegen LINDA. “Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk.”

Gaat vanzelf

Gelukkig voor Olcay denkt haar partner Ruud de Wild daar hetzelfde over. “Seks gaat toch een beetje over, het is overrated”, zei hij eerder tegen Beau Monde. “Het is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden.” Maar vergis je niet, dat betekent niet dat Olcay en Ruud de lakens niet delen. “De seks gaat vanzelf. Hij is aantrekkelijk.” Met haar ex was dat niet het geval. “Het was waarschijnlijk al een teken dat we meer vrienden waren dan geliefden. Met Ruud is alles anders.”

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook