Wil je zien: zo zagen Luuk Ikink en zijn vrouw er vroeger uit

Ze zijn al zeventien jaar samen en de liefde is nog altijd voelbaar.

Lees ook

Presentator Luuk Ikink kennen we allemaal van zijn werk voor RTL Late Night en RTL Boulevard. Wist je echter dat hij al z’n halve leven samen is met dezelfde lady? Ze zijn zelfs al tien jaar getrouwd en hebben twee kinderen samen. Op Instagram deelt Luuk af en toe een kiekje van zijn gezin, zowel recent als van lang geleden. We zetten een paar leuke throwbacks voor je op een rij.

Tien jaar getrouwd

Vorig jaar, op Dierendag, plaatste Luuk een bijzonder bericht op Instagram. Hij was op die dag namelijk tien jaar getrouwd met zijn grote liefde Simone. “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Wat een geluk!”, schreef hij bij de foto.

Eerste ontmoeting

De twee leerden elkaar kennen tijdens het kennismakingsweekend van de opleiding journalistiek in 2001. “Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend”, liet Luuk daar over weten in een recent interview met Playboy. Toch betekende die chemistry tussen de twee niet dat het meteen dik aan was. “Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken,” geeft de presentator toe. Toch vonden ze hun weg naar elkaar. Het duurde uiteindelijk vier jaar voordat ze een happy couple vormden.

Benieuwd naar een aantal pics van Luuk en Simone uit de oude doos? Je bekijkt ze op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook