Bridget Maasland reageert op online haatreacties

'Te veel botox?' en 'Make-up doet 'n hoop' klinkt het onder andere onder Bridgets foto.

Lees ook

Bridget Maasland deelde onlangs een prachtige make-uploze selfie op haar Instagram. Hoewel de beauty werd overspoeld met complimenten, kreeg ze ook wat negatieve comments voor haar kiezen. In haar Stories maakt ze korte metten met de haatreacties.

Au natural

Afgelopen week zag Bridget een quote op de Instagram van Shirma Rouse voorbijkomen, die ze te goed vond om niet te delen. “Feeling stuck is a feeling, not a fact!“, deelt de blondine met haar volgers. Daarbij plaatst ze een selfie waarop ze er au natural uitziet.

Waar veel volgers onder de indruk zijn van het citaat, vallen ook de looks van Bridget behoorlijk op. Zo schrijft Rachel Hazes onder het kiekje: “Je bent mooi vanbinnen en zeker ook vanbuiten.” Een andere volger reageert: “Zo waar! Looking good babe 😍❤️”

Negatieve reacties

Helaas krijgt Bridget ook behoorlijk wat negatieve reacties onder het kiekje. “Jezus wat zie je eruit” en “Te veel botox?” klinkt het onder andere in de comments. Enne, die haatreacties zijn ook Bridget niet ontgaan. In haar Stories deelt ze de eerlijke selfie nogmaals, met daarbij een van de vervelende reacties. “Tja, make-up doet ’n hoop”, valt er te lezen.

Bridget Maasland
Beeld: Instagram @bridgetmaasland

“Je bent goed zoals je bent, laat niemand jou iets anders wijsmaken!” schrijft de presentatrice in haar verhaal. “Ik deel deze comments niet voor mijzelf. Ik vind het schadelijk als dit naar jonge en/of onzekere vrouwen wordt gestuurd. Vandaar dat ik af en toe een belachelijke comment deel met bijbehorende foto in de hoop dat men iets leert.” You go, Bridget!

Bron: Instagram @bridgetmaasland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook