Negin Mirsalehi openhartig over moeizame zwangerschap

'Ik kon wekenlang alleen maar huilen. Alles lag opeens in duigen', vertelt Negin.

Lees ook

In januari maakten Negin Mirsalehi en fiancé Maurits Stibbe het geweldige nieuws wereldkundig dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Helaas was de weg naar deze zwangerschap allesbehalve makkelijk, vertelt Negin in een openhartig interview met Vogue Nederland.

Bijna in menopauze

Hoewel Negin Mirsalehi nog maar begin dertig is, was het voor haar niet vanzelfsprekend of ze zwanger kon worden. De influencer en ondernemer kreeg namelijk van haar arts te horen dat ze ‘bijna’ in de menopauze zat. Toen Negin dit hoorde, ‘stortte haar wereld in’. “Ik kon wekenlang alleen maar huilen. Alles lag opeens in duigen”, vertelt ze openhartig.

Wat volgde was anderhalf jaar vol teleurstellingen en verdriet. Negin bezocht verschillende vruchtbaarheidsartsen over de hele wereld, startte een IVF-traject en liet haar eileiders ‘open’ spuiten. Hoewel de influencer niet precies weet wat hiervan precies heeft gewerkt, was het eind 2021 gelukkig raak voor Negin en Maurits.

Onzeker over zwangerschap

Hoewel Negin natuurlijk ontzettend blij was om in verwachting te zijn van haar eerste kindje, een jongetje, bracht de zwangerschap ook veel angsten met zich mee. “We hebben relatief lang gewacht met de aankondiging, omdat ik zo onzeker was over alles wat in mijn lijf gebeurde”, vertelt ze. “Ik heb altijd veel gesport, maar durfde dat niet meer. Ik was als de dood dat het de zwangerschap in de weg zou zitten. Wist ik veel of je van een squat opeens je baby kwijt kunt raken.”

Toen Negin het eerste trimester had doorstaan, besloten zij en Maurits de zwangerschap tijdens hun vakantie in Dubai aan te kondigen. “Het was zo fijn om het met iedereen te kunnen delen, om al die lieve berichten te lezen, en om trots met mijn buik naar voren rond te kunnen lopen in plaats van ‘m voortdurend te moeten verstoppen.”

Bron: Vogue Nederland, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook