Dilemma’s met Ferry Doedens: ‘Nooit meer sex of nooit meer verliefd zijn?’

Aha!

Ferry Doedens deed mee aan Expeditie Robinson All Stars. In Grazia moet hij kiezen: honger of heimwee?

Honger of heimwee?

“Ik vond de honger erger dan de heimwee, op dag twee lag ik al te fantaseren over de meest lekkere dingen. Alle gerechten zijn voorbij gekomen in onze gesprekken: van vers fruit tot hamburgers, maar ook tikka masala, sushi en chapati’s.”

Koeienmaag of gestoomde geitenbal?

“Ik heb het allebei naar binnen gewerkt tijdens de eetproef, en krijg weer rillingen als ik eraan denk. De koeienmaag slikte iets makkelijker door, dus dan kies ik die. We hadden zo’n honger dat je ook denkt: het vult tenminste mijn maag.”

Ratten of zandvlooien?

“Liever ratten, want die kun je nog wegjagen. Als je zag hoe Edith (Bosch, red.) eruitzag door de zandvlooien – haar hele gezicht onder de rode bulten – daar ben ik te ijdel voor. Al waren de ratten ook geen pretje, ze hebben ’s nachts nog over me heen gelopen.”

Kaal worden of heel veel aankomen?

“Kaal worden lijkt me vreselijk, mijn haar is toch wel een dingetje. Dan kom ik liever aan. Ik train veel, dus dat krijg ik er wel weer vanaf. Al zal dat aankomen niet zomaar gebeuren, ik houd het wel onder controle.”

Gestalkt of vergeten worden?

“Er zijn wel wat mensen met wie ik heb gedatet, waarvan ik denk: vergeet mij maar gewoon. Als ze nog eens een appje sturen, is dat prima, maar het lijkt me heftig als iemand als een stalker steeds voor je deur staat.”

Een avondje feesten of Netflixen op de bank?

“Ik ben niet van de grote feesten als Mysteryland. Ik ga liever een avond met vrienden naar het terras, met lekker eten en een goed glas wijn. En dan daarna nog even Netflixen op de bank, mag dat ook?”

Nooit meer sex of nooit meer verliefd zijn?

“Het gevoel van verliefd zijn is wel heel erg lekker, dat zou ik niet willen missen. En eigenlijk heb je dan geen sex meer, maar is het gewoon de liefde bedrijven, dus kies ik dat.”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws