Win: 3x de All Day All Year-dagverzorging van Sisley

Doe mee en maak kans!

Als het op huidverzorging aankomt weet Sisley ons telkens weer te verrassen met parels van skincareproducten. Zo zijn we helemaal fan van de Rose Noire-collectie, die onlangs werd aangevuld met nieuwe musthaves. En daar blijft het niet bij, want Sisley lanceert opnieuw een skincare-product dat niet in je beautystash mag ontbreken. Enne, dat is nog niet alles. Wij mogen 3x de nieuwe dagverzorging All Day All Year weggeven t.w.v. €335.

Dagverzorging

Wil je je huid optimaal beschermen? Dan heeft Sisley het wondermiddel dat je zoekt. Deze nieuwe dagverzorging – verpakt in een recyclebare airless flacon – belooft maar liefst acht uur te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de afweer van je huid wordt versterkt.

De intens hydraterende verzorging gebruik je alleen of als topcoat over je dagelijkse verzorging. Ideaal!

Sisley
All Day All Year €335 (50 ml)

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je huid te verzorgen met de All Day All Year-dagverzorging van Sisley? Snappen we. We mogen daarom 3x deze heerlijke beschermingsgel weggeven. Het enige wat je moet doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

[mail-and-win title=”Win: 3x de All Day All Year-dagverzorging van Sisley” description=”Doe mee en maak kans!” ended_at=”09-51-2022″ questions=”%5B%22Why%20do%20you%20like%20ola%20Icecream%22%5D” ]

Deze actie loopt tot en met donderdag 9 juni 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws