Oeh: Niek Marijnissen en Joan Pronk hebben trouwkriebels

Stappen de lovebirds binnenkort in het huwelijksbootje?

Niek Marijnissen en Joan Pronk waren afgelopen weekend aanwezig bij de bruiloft van Nieks zus. Enne, het was zo’n speciale dag, dat het bij de tortelduifjes steeds meer begint te kriebelen om zelf ook in het huwelijksbootje te stappen.

Gelukkig in de liefde

De Bachelorettes Niek en Love Islands Joan zijn sinds een aantal maanden happily in love. Het tweetal heeft elkaar leren kennen tijdens het programma Like me I’m famous en hadden vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik. “We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk”, vertelde Joan eerder met een big smile. “Als ik erover praat, word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.”

Sinds januari is het helemaal officieel tussen Niek en Joan. Tijdens een romantisch diner op Curaçao vroeg Niek zijn grote liefde verkering, deelden de lovebirds op Instagram Stories. “Wat is het leven toch mooi hè”, waren Nieks woorden. Waarop Joan antwoordde: “Helemaal met zo’n knappe vent naast me.” Niet veel later verscheen er bij de video een datum in beeld. “18-1-2022❤️🔒”, lezen we bij de video. Waarna Joan roept: “Save the date, jongens.”

Trouwkriebels

Of we binnenkort ook een save the date krijgen voor de bruiloft van Niek en Joan? Hoewel dat waarschijnlijk nog wel even zal duren, begint het al wel te kriebelen bij het koppel. Op Instagram delen de twee een kiekje van de bruiloft van afgelopen weekend met daarbij de caption: “Nou, we zijn afgelopen weekend overtuigd hoor. Het begint te kriebelen 👰🏽‍♀️🤵🏻‍♂️.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan)

Volgers van Niek en Joan lijkt dat een héél goed plan. “Dat zou fantastisch zijn. Gun het jullie zo. Dreamkoppel”, schrijft iemand. “Dat zou wel top wezen”, reageert een ander. “Couple goals”, schrijft een derde. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Instagram @iamjessicajoan, @niekmarijnissen, Grazia archief | Beeld: BrunoPress, De Bachelorette

Laatste nieuws