Ready for summer: met deze zonneproducten bescherm je meer dan alleen je huid

De new and improved Sun Perfection-lijn van hannah beschermt je huid niet alleen tegen de zon, de producten zijn ook nog eens vegan en duurzaam.

Lees ook

Wat zonnestraaltjes meepakken terwijl we genieten van een drankje op het terras of in het park: we love it. Een goede zonnebescherming is daarbij essentieel. Met de zonneproducten van hannah bescherm je niet alleen je huid, maar draag je ook je steentje bij aan het milieu.

Gezond zonnen

Hoewel het hartstikke gezond is om in het zonnetje te zitten (hallo vitamine D!), weten we allemaal dat het ontzettend belangrijk is om je huid goed te beschermen. Onverstandig zonnen kan immers leiden tot huidveroudering, pigmentvlekken en huidkanker. Hoe fijn we die summer glow ook vinden, het allerliefst willen we natuurlijk een mooie en gezonde huid zonder pigmentvlekken.

Say no more, dachten ze bij huidverbeteringsmerk hannah. Het beautymerk van Nederlandse bodem is constant actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering – en dat geldt ook voor hun zonneproducten. Met de Sun Perfection-lijn bewijst hannah dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Enne, met de zonneproducten van hannah bescherm je meer dan alleen je huid. De complete lijn is namelijk vegan, microplastics free én duurzaam. Daar houden we van.

Sun Perfection

De Sun Perfection-lijn van hannah bestaat uit maar liefst vier huidverbeterende crèmes die je huid optimaal beschermen tegen de zon. Deze zonneproducten hebben als basis macademia-olie. Deze rijke, voedende olie stimuleert de bruining van de huid, beschermt op natuurlijke wijze tegen UV-straling en zorgt voor een heerlijk zacht huidje.

Fade Treatment

Zoals we inmiddels van hannah gewend zijn, sluit het huidverzorgingsmerk aan bij alle huidtypes. Zo is de Fade Treatment het meest geschikt voor de getinte tot donkere huid (huidtype III-IV). Dit huidtype verbrandt bijna nooit en bruint zeer snel, maar is wel gevoelig voor huidverkleuringen en pigmentvlekken. De Fade Treatment van hannah bevat daarom ook een lage mate van zonnebescherming (SPF10), maar gaat door de toevoeging van zoethout hyperpigmentatie en huidverkleuringen effectief tegen.

High Quality Cream

Heb je een lichte tot getinte huid (huidtype II-III)? Dan is de High Quality Cream het perfecte zonneproduct voor jou. Deze zonnecrème heeft een iets hogere graad van zonnebescherming (SPF 15) voor de huid die gevoelig is voor de zon, maar die gemakkelijk bruint en niet snel verbrandt. De High Quality Cream stimuleert de bruining van de huid, beschermt op een natuurlijke wijze tegen UV en zorgt voor een stevige huid, aldus het huidverzorgingsmerk.

Juvi Protect

Voor de zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die niet of nauwelijks bruin wordt en snel verbrandt heeft hannah de Juvi Protect ontwikkeld. In dit zonneproduct zit een hoge vorm van zonnebescherming (SPF30). Daarnaast heeft de crème een kalmerende werking door de hoge dosering aloë vera en gaat het roodheid tegen.

Body Shield

Last but definitely not least is daar de Body Shield: een crème met ultrahoge zonnebescherming (SPF50) voor zowel volwassenen als kinderen. Het zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UVA- en UVB-filters, houdt de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil en helpt een versnelde veroudering van de huid te voorkomen. De Body Shield is makkelijk uit te smeren, trekt snel in én is niet plakkerig. We like.

Benieuwd welk zonneproduct uit de Sun Perfection-lijn het meest geschikt is voor jou? Voor een professioneel advies kun je altijd terecht bij de hannah huidcoach. Deze kan uitleggen hoe je dagelijks met de zon, je favoriete huidverbeterende product in combinatie met je persoonlijke huidbescherming omgaat – zodat je optimaal van het zonnetje kunt genieten.

Sun Set-actie

Wat naast een goede SPF nog meer niet in je strandtas mag ontbreken, is natuurlijk een stijlvol strandlaken. Daarom doet het huidverzorgingsmerk een uniek hannah strandlaken ter waarde van €49,- cadeau aan happy hannah users die een Sun Perfection-product, een Body Shield en een mini Juvi Protect aanschaffen. Wees snel, want op is op! Vind hier een huidcoach bij jou in de buurt.

Of je nu kiest voor een vakantie in eigen land of naar een tropische bestemming afreist: de Sun Perfection-lijn van hannah is absoluut een essential.

Bron en beeld: hannah 

Laatste nieuws

Zie ook