Vierde seizoen van Virgin River vanaf déze datum te zien

En dat is niet het enige goede nieuws.

Lees ook

Nog geen zomerplannenNo problem. Netflix komt namelijk met héél leuk nieuws voor fans van Virgin River. Houd déze datum alvast maar vrij in je agenda, want dat wordt bingen!

Dubbel goed nieuws

Is het alweer een tijdje geleden dat je het derde seizoen van Virgin River in één ruk hebt uitgekeken? Begin dan maar snel met een opfrisronde, want het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie komt eraan. Op Instagram deelt de streamingdienst niet alleen de eerste beelden van het nieuwe seizoen, maar wordt ook de releasedatum bekendgemaakt.

Pak je agenda er maar bij en cancel al je plannen op woensdag 20 juli, want vanaf dan is het vierde deel van Virgin River te bingen! Enne, dat is niet het enige goede nieuws. Waar de eerdere seizoenen tien afleveringen tellen, kunnen fans ditmaal rekenen op maar liefst twaalf afleveringen. Yes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Seizoen 4

In het vierde seizoen van Virgin River staat Mel voor een groot dilemma. Ze weet immers niet of haar baby van Jack of van haar overleden echtgenoot Mark is. Desondanks blijft ze positief, want haar droom om moeder te worden wordt nu eindelijk realiteit. Hoewel ook Jack niet kan wachten om de baby te verwelkomen, blijft hij de vaderschapskwestie lastig vinden…

Bron: RTL Boulevard, Marie Claire USA, MijnSerie.nl | Beeld: Virgin River

Laatste nieuws

Zie ook