Winning Wednesday: 2x 2 weekendtickets voor Amsterdam Open Air t.w.v. €229,90

Doe mee en maak kans op weekendtickets voor Amsterdam Open Air.

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe winactie. Dit keer mogen we 2x 2 weekendtickets voor het festival Amsterdam Open Air t.w.v. €229,90 weggeven!

Amsterdam Open Air

Binnenkort is het zover en dan vindt Amsterdam Open Air plaats. Op 4 en 5 juni wordt het Gaasperpark omgetoverd tot een prachtig festivalterrein waar muziek, mode en kunst samenkomen. Verspreid over elf areas als Vunzige Deuntjes, Lovelee, Island of Chi treden diverse artiesten op.

Zo bestaat de line-up uit niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano, Bilal Wahib, Kris Kross Amsterdam, Tchami, Lady Bee, Sigourney K, Franky Rizardo en Frenna Deluxe. HIER kun je de volledige line-up zien.

Maandag vrij

Amsterdam Open Air presenteert naast het toffe muzikale programma onder meer spectaculaire stage designs, interactieve en creatieve installaties, kleurrijke parades, en een chill-out island. En het goede nieuws: op maandag is iedereen vrij, want het is Pinksteren! De laatste zondagtickets zijn nu in de verkoop.

Win, win, win

Wil jij toch graag het hele weekend bij Amsterdam Open Air aanwezig zijn? Dat kan! Grazia mag namelijk 2x 2 weekendtickets voor het festival weggeven. Het enige wat je moet doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Niet gewonnen? Niet getreurd. Er zijn nog een paar tickets voor zondag 5 juni beschikbaar.


Winning Wednesday: 2x 2 weekendtickets voor Amsterdam Open Air t.w.v. €229,90

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 31 mei 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook