Berichtje! Er komt een nieuw seizoen van Love Island NL

Extra leuk: je kunt je nu nog opgeven.

Lees ook

Nu al het beste nieuws van de dag: Love Island komt officieel terug met een gloednieuw seizoen! Enne, je kunt je nú nog opgeven.

Nieuw seizoen

Na het heerlijke seizoen met flink wat happy couples, hebben we een tijdje moeten wachten op een nieuwe lading knappe singles in Love Island. Een lange tijd was het onduidelijk of er een nieuw seizoen zou komen, maar inmiddels is the word out. 

Niemand minder dan Viktor Verhulst en Holly Brood zullen de presentatieklus van dit gloednieuwe seizoen op zich nemen. Enne, een Vlaamse en een Nederlandse presentator bij elkaar, wil natuurlijk maar één ding zeggen. Er komt weer een NL/BE seizoen! 

  1. Love Island 2022


Nu opgeven

Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Zie jij een spannend avontuur in een luxe villa in de zon wel zitten? En kun je goed overweg met zonnebrand en knappe singles? Lucky you, want je kunt je nu nog opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island Nederland-België. 

De grote vraag luidt natuurlijk: wanneer kunnen we onze favo serie verwachten? Het gloednieuwe seizoen zal deze zomer exclusief te zien zijn bij Videoland. We can’t wait. 

Bron en beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook