Dit zijn de beautyfavorites van Angela Onuoha aka Curlbellaa

Van de perfecte SPF tot aan wonderspul voor je droge lokken.

Grazia neemt een kijkje in het badkamerkastje van een echte beautyfanaat. Deze keer tipt haarexpert Angela Onuoha haar favorieten. Angela is tricholoog en gespecialiseerd in haar- en hoofhuid. Op @curlbellaa deelt ze inspirerende haartutorials en geeft ze skincare– en beautytips. 

1. Smeren maar

“Ik bof ontzettend met mijn huid. Het enige waar ik last van heb is hyperpigmentatie. Daarom smeer ik altijd – ja, zelfs in Nederland in de winter – met SPF. Ik wil pigmentvlekken en huidveroudering voor zijn. De crèmes van Paula’s Choice vind ik heel fijn, want naast SPF zitten er ook mooie effectieve ingrediënten in, zoals antioxidanten die meteen wat voor mijn huid doen.” Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50 €39 (60 ml) 

2. Geniaal

“Ik ben niet heel goed met make-up. Maar met deze crème oogschaduwstick maak ik in één veeg een mooie look. Bobbi Brown is geniaal qua make-upformules. Deze creast niet, is waterproof en staat mooi bij elke teint.” Bobbi Brown Longwear Cream Shadow Stick in Cinnamon €34,50 

3. Let it glow

“Ik ben dol op producten van crème, die vind ik veel natuurlijker staan dan poeder. Plus: je kunt ze veel makkelijker aanbrengen. Dat geldt zeker voor deze highlighter. Hij zorgt voor een mooie glans met een zachte rosékleur erin. Ik krijg er op foto’s altijd complimenten over.” Trinny London Highlighter The Right Light in Firelight €30 

4. Haarfijn

“Wist je dat vijftig procent van de mensen een vorm van roos heeft? En dat roos chronisch is? Zelf heb ik roos en een gevoelige hoofdhuid, en deze exfoliant met glycolzuur voor de hoofdhuid is echt top hiervoor. Breng de scrub tien minuten voordat je je haar gaat wassen aan. Zo verminder je roos en na afloop voelt je hoofdhuid niet trekkerig of droog aan.” The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Scalp Scrub €15 (150 ml) 

5. Wonder water

“Deze budgettopper heb ik net ontdekt en ik vind ’m nu al geweldig. Misschien denk je: leuk zo’n watertje, maar wat doet dit nu? Het is een soort conditioner die je acht seconden laat intrekken. Hij brengt een dun laagje over je eigen haar aan, precies daar waar het eventueel beschadigd is. Mega zachte lokken, for sure! Extra fijn: het is siliconenvrij en geschikt voor elk haartype.” L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Wonder Water €10,99 (200 ml) 

Bron: Grazia (Babette Dessing) | Beeld: Angela Onuoha

Laatste nieuws