Eloise van Oranje binnenkort te zien in bijzonder tv-programma

De gravinfluencer zet zich in voor het goede doel.

Lees ook

Eloise van Oranje timmert keihard aan de weg als influencer, maar dat is absoluut niet het enige wat de beauty doet. Naast haar opleiding aan de hotelschool zet ze zich ook in voor het goede doel. Zo verschijnt ze binnenkort, samen met andere BN’ers, in een bijzonder tv-programma. 

Bijzondere show

Elk jaar werken KWF en AVROTROS samen aan een programma over die slopende ziekte met de hoofdletter K. Eerder heette het programma Nederland staat op tegen kanker, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in. De show gaat nu namelijk verder onder de titel Voor het Leven.

Als onderdeel van deze show vertellen verschillende BN’ers over hun ervaringen met kanker. Zo ook Eloise van Oranje en André van Duin. Van André weten we dat hij zijn grote liefde Martin verloor aan botkanker. Zelf kreeg hij de diagnose darmkanker. Wat de ervaring van de gravinfluencer met de ziekte is, is nog niet bekend.

Kunstwerk

Bovendien speelt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw een belangrijke rol in het programma. Zij maakt namelijk in Rotterdam op de Kop van Zuid een gigantisch kunstwerk. Hier kunnen Nederlanders via de site van het KWF een klein stukje van ‘adopteren’.

Het geld dat zij in deze adopties steken komt ten goede van KWF Kankerbestrijding. In de uitzending, die onder leiding staat van presentator Frits Sissing, zal het kunstwerk onthuld worden. De voorverkoop is overigens al begonnen via deze link – dus mocht je zelf zo’n stukje kunst symbolisch willen kopen, dan kan dat. Je steunt er ook nog eens het goede doel mee.

Invulling show

Naast Eloise van Oranje en André van Duin verschijnen ook verschillende andere BN’ers in Voor het Leven. Zo maken ook Ron Fresen, Sander Schimmelpenninck, Sosha Duyker en Martsje Paulusma hun opwachting.

Bovendien vertellen ook verschillende onbekende Nederlanders over hun ervaringen met de ziekte. Hoe dan ook zal dit dus een emotionele show zijn. Zelf kijken? Dan moet je nog geduld hebben tot 30 mei. Dan vindt de uitzending plaats om 21.25 uur op NPO1.

Bron: Fok!, KWF | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook