Op deze datum is de GTST-cliffhanger te zien

Houd deze avond alvast vrij in je agenda.

Elk jaar is het weer dé grote vraag voor de Nederlandse soapliefhebbers: wanneer begint de zomerstop en krijgen we de welbekende GTST-cliffhanger te zien? Nou, houd je agenda maar bij de hand, want het is eindelijk bekend wanneer de laatste aflevering van seizoen 32 te zien is.

Cliffhanger

Naarmate het einde van het 32ste seizoen nadert, wordt Goede Tijden, Slechte Tijden steeds spannender. Zoals elk jaar houden de perikelen in Meerdijk ons flink bezig. Hoewel wij eigenlijk niet willen dat het seizoen tot een einde komt, zijn wij reuze benieuwd wanneer de zomerstop ingaat. Mentale voorbereiding, zullen we het maar noemen.

Gelukkig is nu eindelijk bekend wanneer we dé cliffhanger kunnen verwachten. Houd de avond van 7 juli maar vrij, want dan is de laatste aflevering van het seizoen op RTL 4 te zien. Videoland-abonnees hebben mazzel (of misschien juist pech?), want die kunnen de aflevering al op 30 juni bekijken.

Hoofdstuk afgesloten

Wie helaas niet meer te zien zal zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden is Jada Borsato, die de rol van Abby Rose vertolkte. In april liet zij weten haar GTST-hoofdstuk af te sluiten. “Nou jongens, dat was hem dan: de laatste scène van Abby. Heel gek. Ik ga het ontzettend missen hier. Ik heb zoveel lieve, leuke mensen hier ontmoet”, schreef zij destijds. “Ik ga de leuke momentjes die tijdens het filmen gebeurden missen, maar ook achter de schermen of in de wandelgangen, de korte gesprekjes, de leuke grapjes.”

Jada speelde sinds eind 2021 de rol van influencer Abby Rose in de soapserie. Gelijk vanaf het begin was het duidelijk dat dit zou gaan om een gastrol en dat de Borsato-telg na een paar maanden weer uit Meerdijk zou vertrekken. “Ondanks dat ik het heel erg ga missen hier, heb ik ook heel veel zin in de toekomst”, liet ze weten.

Bron: RTL | Beeld: Goede Tijden, Slechte Tijden

Laatste nieuws