Dubbel plezier: Amerikaanse Love Island komt met twins-special

Wait, what?!

Lees ook

Of we nou naar Love Island van Nederland, Engeland, Australië of Amerika kijken: de deelnemers zijn altijd single, sociaal, afgetraind en gorgeous. Voor een speciale editie van Love Island USA moeten kandidaten echter aan nog een voorwaarde voldoen: ze moeten een identieke tweelingzus of -broer hebben. Double the fun, zo beloven de programmamakers.

Identieke tweeling

Als het op liefdesprogramma’s aankomt, staat Love Island bij ons met stip op nummer één. In Amerika komen ze binnenkort echter met een bijzondere twist: producent ITV is namelijk op zoek naar identieke tweelingen voor het programma. “Ben jij een identieke tweeling en ben je sexy en charismatisch? Zijn jij en je tweelingbroer of -zus op zoek naar jullie perfecte persoon/personen? Als jullie beiden klaar zijn om de liefde te vinden, dan willen we van jullie horen!” valt er te lezen in een casting call op Instagram.

Hoe de twins-special van Love Island USA er precies uit gaat zien, is nog onduidelijk. Wel beloven de programmamakers dat het ‘double the fun‘ gaat worden. Oeh…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ITV America (@itvamerica)

Love Island Nederland

Aangezien ze nu nog bezig zijn met de casting, zal het nog wel een paar maanden duren voordat de bijzondere tweelingen-special van Love Island USA op de buis verschijnt. Ondertussen kijken wij alvast enorm uit naar het nieuwe seizoen van de Nederlandse versie van het liefdesprogramma. Hoewel er nog geen precieze datum vaststaat, is wel duidelijk dat het programma deze zomer op Videoland zal verschijnen. Can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook