Famke Louise geeft hint: komt er een nieuw seizoen van realityserie?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook

Met de talloze realityseries van tegenwoordig zien we af en toe door de bomen het bos niet meer. Toch is er één realityserie waar we dolgraag een vervolg van zouden zien, namelijk die van Famke Louise en lover Denzel Slager. Maarre, komt er eigenlijk wel een nieuw seizoen van Famke en Denzel: Een Nieuw Begin?

Family first

Tussen haar drukke bezigheden als kersverse mom door maakte Famke Louise gisteren tijd om op Instagram Stories wat vragen van haar volgers te beantwoorden. Hier kreeg ze onder meer de vraag hoe het momenteel career wise gaat, aangezien het al een tijd geleden is dat Famke muziek heeft uitgebracht.

“Stiller zijn is niet per se slecht”, antwoordt de zangeres. Het betekent namelijk niet dat ze stilzit. “Ik ben vooral bezig met nieuwe projecten opzetten en ik wilde gewoon genoeg tijd hebben voor Nówie. Werk loopt niet weg en herinneringen kun je maar één keer maken. Family first.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DENZEL (@denzelslager)

Tweede seizoen?

Is een van die nieuwe projecten wellicht een vervolg op Famke en Denzel: Een Nieuw Begin, vraagt een andere volger zich af. “Hahaha, we krijgen deze vraag letterlijk elke dag”, weet Famke te vertellen. “Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar we zitten niet stil”, verklapt ze.

Als we echter naar Famkes meest recente Instagram-post kijken, lijkt een tweede seizoen van de realityserie wel degelijk in the works te zijn. Klikken we namelijk twee keer naar rechts, dan zien we dat een romantische kus van Famke en Denzel met een flinke camera wordt vastgelegd. We can’t wait!

Bron: Instagram @famkelouise_ | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook