Gaan Anne en Esther Vedder met déze celeb samenwerken?

Goals!

Lees ook

Van Monica Geuze tot Romee Strijd en van Maxime Meiland tot Katja Schuurman: menig celeb is fan van de sieraden van Vedder & Vedder. Enne, het zou maar zo eens kunnen dat de zusjes Anne en Esther Vedder binnenkort gaan samenwerken met niemand minder dan… Chrissy Teigen!

Op bezoek bij Chrissy en John

Anne en Esther Vedder vlogen onlangs naar Los Angeles om daar hun Festival Collectie in samenwerking met topmodel Romee Strijd te lanceren. Dat deden ze natuurlijk op hét festival onder de festivals: Coachella. Alsof dat nog niet spannend genoeg was, gingen de prachtige zussen ook nog even op bezoek bij Chrissy Teigen en haar hubby John Legend.

Op Instagram delen Anne en Esther enkele kiekjes samen met Chrissy. “We hebben samen met Chrissy haar zelfbereide snacks gegeten, rosé gedronken en lekker gekletst. Super gezellig 🥰”, schrijven ze bij de jaloersmakende foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

Droom

“Het voelt echt als een droom: twee meiden uit Nijkerk met grote dromen, die ineens in het huis van Chrissy Teigen en John Legend worden uitgenodigd”, gaan Anne en Esther verder. “Zo zie je maar weer; the world is your oyster… DREAM BIG!” En zo is het maar net! Of we binnenkort een samenwerking tussen Vedder & Vedder en Chrissy Teigen kunnen verwachten? We hope so!

Bron: Instagram @esther.vedder, @annevedder | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook