Oeh: Chrishell Stause zoenend gespot met nieuwe liefde G Flip

Ooh la la!

Chrishell Stause laat er geen gras over groeien. Na haar kortstondige relatie met Jason Oppenheim is de realtor dolgelukkig met haar nieuwe liefde G Flip. Enne, daar maken de twee geen geheim van. Het setje is namelijk zoenend gespot én ze zouden zelfs al samenwonen. Wait, what?!

Relatie met Jason

Het meest recente seizoen van Selling Sunset stond volop in het teken van de kersverse relatie tussen Chrishell en Jason, maar inmiddels weten we dat die liefde al is bekoeld. Eind vorig jaar lieten de twee weten na slechts vijf maanden een punt te zetten achter hun relatie. “Hoewel Chrishell en ik niet meer samen zijn, blijven wij beste vrienden en zullen we altijd van elkaar houden en elkaar blijven steunen”, schreef Jason afgelopen december op Instagram.

“Zij was de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven.” Jason vertelde dat hij en Chrishell andere ideeën hadden over het stichten van een gezin. “Maar we hebben nog steeds heel veel respect voor elkaar.”

Nieuwe liefde

Zo’n vijf maanden na haar breuk met Jason, is Chrishell opnieuw happily in love. De gelukkige? Dat is niemand minder dan de Australische rapper G Flip. Tijdens de speciale reünie-aflevering van Selling Sunset bevestigde de realtor haar kersverse romance. “Ik heb de laatste tijd veel doorgebracht met iemand die heel speciaal voor mij is. Their name is G Flip“, onthulde ze. Chrishell legde uit dat haar nieuwe vlam non-binair is, en hierom graag aangesproken wil worden als hen. “En hen is een extreem getalenteerde muzikant.”

De twee maken er geen geheim van dat ze erg gelukkig zijn samen. Chrishell en G Flip werden afgelopen week tijdens een date in Los Angeles al volop zoenend gespot. People wist het romantische moment vast te leggen. Het kiekje bekijk je HIERCute!

Samenwonen

Hoewel het nog niet bekend is hoelang Chrishell en G Flip al aan het daten zijn, zouden de twee al een enorme stap in hun relatie hebben gezet. Volgens een insider zou G Flip namelijk zijn ingetrokken bij Chrishell, zo meldt People. Voor oplettende fans zal dit niet als een verrassing komen. De muzikant plaatste vorige maand al verschillende foto’s op Instagram die in het huis van Chrishell zijn gemaakt. Zou het?

Bron: People, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws