Monique Westenberg geeft duidelijkheid over geruchten rondom relatie André Hazes

Klopt het dat de twee in het huwelijksbootje gaan stappen?

Lees ook

De geruchtenmolen rondom André Hazes en Monique Westenberg draaide de afgelopen periode overuren. Er klonken geruchten over een hereniging tussen de twee, waarbij er zelfs werd gesproken over een eventuele bruiloft. In een uitgebreid bericht op Instagram reageert Monique op alle geruchten – die volgens haar totaal niet waar zijn.

Op vakantie met het gezin

“Florida wat was je heerlijk!”, begint Monique bij een familiekiekje op Instagram. André, Monique en kleine Dré verbleven de afgelopen periode in Amerika om wat family time te hebben. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, stelde Monique destijds over deze vakantie. 

Berichtjes van het thuisfront

Rust heeft het drietal gehad volgens Monique. Al werd dit wel verstoord door bepaalde berichten die Monique en André van het thuisfront ontvingen. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Mooie herinneringen

Een hereniging tussen de twee of zelfs trouwplannen: het is volgens Monique blijkbaar allemaal niet waar. De twee hebben genoten en dat is volgens Monique het belangrijkst. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten. Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.” Duidelijk! 

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook