Kijktip: Echte Gooische Moederdag staat nu op Videoland

Heerlijk om samen met je mom te kijken.

Lees ook

Zoals veel andere moeders worden ook de Echte Gooische Moeders voor Moederdag in de watten gelegd. Enne, dat doen ze niet met alleen een ontbijtje op bed. De dames vertrekken namelijk geheel in Gooische stijl naar Disneyland Parijs met hun kinderen en partners om daar alvast Moederdag te vieren voor een heuse Moederdag-special. Enne, die beelden staan vanaf nu op Videoland. 

Moederdag-special

“We gaan een Moederdag-special opnemen! Dat betekent dat we stiekem met de kindjes naar Disneyland Parijs gaan, en dat is voor de kinderen natuurlijk een waanzinnige droom. En voor ons natuurlijk ook”, stelde Bo Wilkes kortgeleden. 

Samen met Pauline WingelaarFlorine HofsteeKimberly BosmanLeslie Keijzer en hun kinderen en partners vertrekken de vriendinnen naar Disneyland. En zoals het de Echte Gooische Moeders betaamt wordt het vast een reis vol glamour, hilariteit en hysterie.

Heerlijke beelden

Een bezoekje aan Disney gaat er bij deze moeders natuurlijk allesbehalve normaal aan toe. Zo hult Pauline zich in een Mickey Mouse-jurk en verrast ze haar mede-reizigers met een alcoholische versnapering, namelijk een pak met Flugels. En dit levert uiteraard hilarische beelden op.

  1. FR_Echte_Gooische_Moederdag-1_high


Dit en nog veel meer heerlijke beelden zijn vanaf vandaag (op Moederdag) op Videoland. Dus, pak een fles wijn en een zak chips en trommel je moeder op om deze heerlijke beelden te bekijken.

Bron: Videoland | Beeld: Echte Gooische Moeders

Laatste nieuws

Zie ook