Goed nieuws: eerste trailer van nieuwe serie Emily in Paris-mastermind nu te zien!

Ooh la la!

Lees ook

We moeten nog flink wat geduld hebben voor we kunnen genieten van het derde seizoen van Emily in Paris, maar er is nu wel héél goed nieuws. Oui oui, er komt namelijk een heel nieuwe serie aan van mastermind Darren Star. Dit is wat je erover moet weten!

Uncoupled

Yes, we hebben binnenkort weer wat leuks te bingen! Als je namelijk houdt van fashion, drama, en romance, dan zit je bij Darren Star goed. Een kleine blik op zijn CV verraadt dat de schrijver en producer onder andere heeft meegewerkt aan Beverly Hills, 90210 en Melrose Place. Bovendien was Star ook de mastermind achter Sex and the CityEmily in Paris én And Just Like That…

Nu verschijnt er dus een nieuwe serie van zijn hand op Netflix: Uncoupled. Voor deze komische dramaserie vol liefde en humor slaat hij de handen ineen met schrijver Jeffrey Richman, die al eerder werkte voor Modern Family en Frasier.

Eerste trailer

De eerste trailer laat zien hoe Neil Patrick Harris, die het karakter Michael speelt, omgaat met een breakup. “Breakups suck, but single life doesn’t have to“, luidt de tagline. Ondertussen zien we hoe Michael ruziet, drinkt, zucht en zoent terwijl hij een draai probeert te vinden in zijn kersverse bestaan als single.

Netflix zelf schrijft over Uncoupled: “Michael is een getrouwde Manhattanite die denkt dat zijn leven perfect is – tot zijn man hem tot zijn grote schrik opeens verlaat na 17 jaar huwelijk. Opeens moet Michael de confrontatie aangaan met twee nachtmerries: degene verliezen die zijn soulmate had moeten zijn, én zich opeens als single gay man van midden-veertig in New York City bevinden.” Sounds juicy!

Zomerserie

Voordat Uncoupled op Netflix te zien is, moeten we nog héél even geduld hebben. Op 29 juli verschijnt de serie, en dan kunnen we genieten van acht afleveringen van een half uur. Can’t wait!

Bron en beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook