Zien: dit is de vriendin van wetenschapsjournalist Diederik Jekel

Wat een knap koppel.

We zien Diederik Jekel regelmatig in RTL Boulevard verschijnen. De wetenschapsjournalist kwam in coronatijd namelijk erg vaak op de buis. Maar hoe ziet de vriendin van Diederik er eigenlijk uit?

Diederik en Eline

De vrouw aan wie Diederik zijn hart verloren heeft is Eline Madeleine. In haar Instagrambio lezen we: “PhD researcher in Cultural Studies and Teaching Fellow at Maastricht University. Cellist, writer and nature explorer.” Ook Madeleine steekt haar verliefdheid niet onder stoelen of banken. De knappe vriendin van Diederik deelt regelmatig verliefde foto’s met haar lief. Sinds 2021 zijn Diederik en zijn grote liefde Eline een happy couple.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eline Madeleine (@elinemadeleine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eline Madeleine (@elinemadeleine)

Samenwonen

Enne, het moge duidelijk zijn dat Eline en Diederik een happy couple zijn. De twee hebben namelijk samen een huis gekocht! Via Instagram bracht Diederik zijn volgers hier onlangs van op de hoogte. “Samen een nieuw avontuur in het mooiste stadje dat ik ken. Met nu al heel aardige mensen die we hier leren kennen. In een prachtig huisje dat vanaf dag één, elke keer als we de sleutel omdraaien, als ons thuis voelt. We hebben zoveel geluk gehad en zijn zo dankbaar”, schreef Diederik op Instagram. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diederik Jekel (@diederikjekel)

“In tegenstelling tot Het Goede Doel en René Froger komen we niets tekort en zijn wij hier, met onze eigen plek onder de zon, simpelweg wél heel gelukkig mee”, sluit hij zijn berichtje af. Wij wensen de lovebirds heel veel geluk in hun nieuwe stulpje! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws